Dureri de cap, ameteli... zilnic
Buna! De ceva timp am probleme cu durerile de cap (de parca nu-mi ajung celelalte) si mi se intampla sa si ametesc. Cam de o saptamana ma doare capul in fiecare zi. Deja ma dispera. Azi, cand incercam sa ma ridic din pat sau de pe scaun, ma lua o durere puternica si doar cand imi aplecam capul nu ma mai durea asa tare. Nu stiu ce sa iau (nici nu am fost la medic), avand in vedere ca mai am ceva probleme de sanatate. Din cate stiu am lipsa de calciu (nu mi-am mai facut analizele de anul trecut-fiind posibil sa am poate lipsa de magneziu, fier, etc.). De la ce poate fi? Poate fi de la tigari? Dintr-o prostie m-am reapucat sa fumez. Si nu am decat 17 ani. Ce o fi in capul meu?! Ma poate ajuta cineva cu un raspun? Oricare ar fi acela...
7 comentarii
Mda... iar ma doare. Am uitat sa precizez ca nu sunt migrene. Pt ca imi trece repede si iar ma iau durerile si tot asa. In momentul in care m'am ridicat de pe scaun simteam parca bataile inimii in cap accentuate de durere.
Buna ziua! Pentru a ne o orienta catre un diagnostic, iti recomand consult oftalmologic cu cicloplegie, examen al fundului de ochi, consult ORL, consult neurologic. Numai bine
Buna seara!am 22 de ani, de aproape 2 ani am probleme cu durerile de cap in sensul ca durerea persista doar pe o jumatate a capului (partea stanga)incluzand ochiul stang.de cand mi s-a decalnsat aceasta durere am probleme si cu mana si piciorul stang.ce ar trebui sa fac?am luat medicamente dar degeaba.ma sperie faptul ca este implicata doar o jumatate a capului respectiv a corpului(mana si piciorul stang).cui ar trebui sa ma adresez?
Buna seara! Iti recomand consult neurologic, angio-RMN, Eco Doppler de artere carotide si vene din regiune cervicala; numai bine
Buna ziua ma numesc Alina am 22 de ani si de vreo 2 ani am dureri de cap foarte mari dar ce mi se pare foarte ciudat is zilnice durerile si ma doare doar pe mijlocul capului de la ceafa pana intre sprancene si de un timp am observat ca imi cade enorm de mult parul foarte mult trebuie sa il tin mereu prins daca dorm cu el desfacut umplu in adevaratul sens totul patul cu par perina dimineata este aproape acoperita, am mult matreata mai degraba fac niste coji in cap.Intradevar ink nu am mers la medic dar am deja o programare va rog ajutati-ma ma omoara durerile de cap si caderea parului.Va multumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5dureri intercostale care se repeta de cateva zile
- 3dureri de cap in fiecare zi
- 4tratament pt otita timp de zece zile si de atunci am probleme: voma, ameteli, arsuri, lesin
- 3dureri de cap persistente, lipsa poftei de mancare, bubite rosii sub piele + multe altele
- 18tuberculoza
- 4cer ajutorul unui gastroenterolog!va rog!
- 4Ameteli puternice. Sa fie oare vertij ?
- 8Crize de nervi
- 3AMETESC SI MI-E FRICA SA NU LESIN!!!!!
- 1va rog ajutati-ma urgent!durere insuportabila de cap
- 0ameteala si tulburari de auz
- 2Disfunctie erectila?!
- 6Am 19 ani si niste dureri de cap groaznice mai ales dimineata la frunte
- 6Presiune si pocnituri in ceafa
- 15stare generala de rau, lesin si ameteala
- 42presiune ceafa, ameteli, stari de lesin
- 0Tomografie
- 8Cancer? sa am va rog sa ma ajutati
- 0Ameteala. Oboseala. Greata. Balonare.
- 9Anxietate sau altceva?
Mai multe informații despre: Durerea de cap Fumatul Ameteala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Vertijul, ameteala si dezechilibrul
- Migrena
- Cefaleea cluster
- Manifestari cutanate ale fumatului
- Cefaleea la copil
- Sevrajul nicotinic
- Cefaleea - durerea de cap
- Bronșiolita respiratorie asociată pneumopatiei interstițiale difuze
- Amețeala
- Durere de cap aproape zilnică - cauze și tratamente posibile
- Amețeală și greață - ce ar putea fi, cauze posibile, diagnostic
- Dieta pentru fumatori - alimentele care reduc din efectele negative ale fumatului
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: