va rog, sa-mi raspunda cineva... Sunt riscuri mari sa fi ramas insarcinata?

buna ziua. Iau anticonceptionale Yasmin, am facut pauza de 7 zile, timp in care mi-a venit menstruatia. Prima pastila dupa aceasta pauza trebuia sa o iau vineri, dar am uitat blisterul acasa si am fost plecata din oras. Am luat prima pastila duminica dar vineri si sambata am facut sex neprotejat. A fost prima si a doua zi dupa incheierea menstruatiei. Sunt riscuri mari sa fi ramas insarcinata in una din acele 2 seri ?dupa administrarea primei pastile am tinut 7 zile de protectie suplimentara.
7 comentarii

Teoretic, in primele patru zile de dupa menstruatie, o femeie este in perioada nefertila, fertilitatea este aproape zero. Sunt sanse minime.
Nu ai specificat daca a fost cu finalizare contactul sexual...
Oricum, eu zic sa stai fara grija, ai doua motive pentru care sa fii linistita : perioada nefertila si protectia suplimentara. Pentru siguranta, asteapta in jur de 10 zile de la contactul sexual respectiv, apoi fa un test de sarcina.
Mult noroc, sper sa fii bine!
Nu ai specificat daca a fost cu finalizare contactul sexual...
Oricum, eu zic sa stai fara grija, ai doua motive pentru care sa fii linistita : perioada nefertila si protectia suplimentara. Pentru siguranta, asteapta in jur de 10 zile de la contactul sexual respectiv, apoi fa un test de sarcina.
Mult noroc, sper sa fii bine!

Buna.As vrea sa stiu daca este posibil sa fi ramas insarcinata.Mentionez ca am avut ultima menstruatie luna trecuta pe data de 4.Toata luna am avut contacte sexuale neprotejate, partenerul meu terminandu-se in mine, chiar si pe data de 19, 21 cand am presupus ca ar fi perioada fertila...nu am un ciclu menstrual regulat si mentionez ca inca nu mi-a venit.Oare este posibil sa fi ramas.imi doresc foarte mult un copil.VA rog sa-mi dati un raspun cat mai repede, sa mai astep sau pot sa-mi fac un test de sarcina?o zi buna

Daca mai stii cand a fost utlima zi cand ai intretinut raport sexual cu partenerul, asteapta 10 zile de la aceasta, dupa care mergi si cumpara un test de sarcina, e rapid si eficient, in cateva minute ai rezulatul.
Este greu sa te pronunti, din moment ce, chiar si in perioada fertila, se poate intampla ca o femeie sa nu ramana insarcinata.
Este greu sa te pronunti, din moment ce, chiar si in perioada fertila, se poate intampla ca o femeie sa nu ramana insarcinata.

ok..multumesc mult pentru raspuns

actul a fost cu finalizare...mi-am facut test acum doua zile si a iesit negativ...ma speriasem un pic pt ca simteam ca mi-e greata.multumesc mult pt raspuns, o zi buna

dupa cat timp de la contactul sexual ai facut testul?

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3control pt anticonceptionale?
- 2am luat pastila gresita
- 3lipsa menstra
- 2Acnee conglobata si anticonceptionale
- 2Mai pot ramane gravida dupa 9 ani de contraceptie?
- 3ce diminueaza efectul anticonceptioalelor?
- 4in legatura cu anticonceptionalele luate incontinu
- 3este normal ca dupa 2-3 saptamani de la contact sa ai simptome de sarcina?
- 5intrerupere de anticonceptionale
- 5Detartrajul si anticonceptionalele...
- 4in cele 7 zile de pauza voi fi protejata?
- 5Contraceptive moderne
- 6Pauza la Yasmine.. menstruatia intarzie (4 zile)
- 3Mi-am incurcat anticonceptionalele! Va rog ajutati-ma!!!!
- 4anticonceptionalele si contactul sexual
- 6Am nevoie urgenta de un sfat.Va rog... menstruatie doar o singura zi
- 1intreruperea anticonceptionalelor
- 2ciclu neregulat sau regulat
- 1Diane 35 sau Melleva 35?
- 0NUVARING sau LOGEST
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor yasmine ciclul menstrual
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: