va rog, sa-mi raspunda cineva... Sunt riscuri mari sa fi ramas insarcinata?
buna ziua. Iau anticonceptionale Yasmin, am facut pauza de 7 zile, timp in care mi-a venit menstruatia. Prima pastila dupa aceasta pauza trebuia sa o iau vineri, dar am uitat blisterul acasa si am fost plecata din oras. Am luat prima pastila duminica dar vineri si sambata am facut sex neprotejat. A fost prima si a doua zi dupa incheierea menstruatiei. Sunt riscuri mari sa fi ramas insarcinata in una din acele 2 seri ?dupa administrarea primei pastile am tinut 7 zile de protectie suplimentara.
7 comentarii
Teoretic, in primele patru zile de dupa menstruatie, o femeie este in perioada nefertila, fertilitatea este aproape zero. Sunt sanse minime.
Nu ai specificat daca a fost cu finalizare contactul sexual...
Oricum, eu zic sa stai fara grija, ai doua motive pentru care sa fii linistita : perioada nefertila si protectia suplimentara. Pentru siguranta, asteapta in jur de 10 zile de la contactul sexual respectiv, apoi fa un test de sarcina.
Mult noroc, sper sa fii bine!
Nu ai specificat daca a fost cu finalizare contactul sexual...
Oricum, eu zic sa stai fara grija, ai doua motive pentru care sa fii linistita : perioada nefertila si protectia suplimentara. Pentru siguranta, asteapta in jur de 10 zile de la contactul sexual respectiv, apoi fa un test de sarcina.
Mult noroc, sper sa fii bine!
Buna.As vrea sa stiu daca este posibil sa fi ramas insarcinata.Mentionez ca am avut ultima menstruatie luna trecuta pe data de 4.Toata luna am avut contacte sexuale neprotejate, partenerul meu terminandu-se in mine, chiar si pe data de 19, 21 cand am presupus ca ar fi perioada fertila...nu am un ciclu menstrual regulat si mentionez ca inca nu mi-a venit.Oare este posibil sa fi ramas.imi doresc foarte mult un copil.VA rog sa-mi dati un raspun cat mai repede, sa mai astep sau pot sa-mi fac un test de sarcina?o zi buna
Daca mai stii cand a fost utlima zi cand ai intretinut raport sexual cu partenerul, asteapta 10 zile de la aceasta, dupa care mergi si cumpara un test de sarcina, e rapid si eficient, in cateva minute ai rezulatul.
Este greu sa te pronunti, din moment ce, chiar si in perioada fertila, se poate intampla ca o femeie sa nu ramana insarcinata.
Este greu sa te pronunti, din moment ce, chiar si in perioada fertila, se poate intampla ca o femeie sa nu ramana insarcinata.
ok..multumesc mult pentru raspuns
actul a fost cu finalizare...mi-am facut test acum doua zile si a iesit negativ...ma speriasem un pic pt ca simteam ca mi-e greata.multumesc mult pt raspuns, o zi buna
dupa cat timp de la contactul sexual ai facut testul?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1anticonceptionalele pot cauza lipsa menstruatiei
- 1vitaminele in combinatie cu contraceptivul Marvelon au reactii?
- 4amenoree provocata de pilule?
- 3vreau sa stiu cand pot sa fiu linistita ca nu voi ramane insarcinata?
- 12pastile pentru determinarea aparitiei ciclului?va rog!
- 3Cind trebuie sa incep sa folosesc prima pastila Yasmine?
- 7posibil sa raman insarcinata?
- 3Am laut marvelon cam 4 ani fara nici o pauza
- 10Melleva 35 - acnee
- 4va rog sa ma ajutati
- 3Mi-am incurcat anticonceptionalele! Va rog ajutati-ma!!!!
- 5este normal dupa ce am renuntat la Yasmine sa am o secretie maronie?
- 5Sunt oare insarcinata?:((
- 42anticonceptionale yasmin cu pauza de 2 luni
- 10ultima pastila
- 0Anticonceptionale pt prima data!
- 6ce anticonceptionale imi recomandati?
- 14Intarzierea menstruatiei
- 1Pot lua anticonceptionalele inainte de menstruatie?
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor yasmine ciclul menstrual
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: