menstruatia nu mi-a venit; vomit in fiecare seara si ametesc
pe 11 martie mia venit CM atunci am inceput sa iau si anticonceptionale novynette..leam luat corect numai ca in luna aceea am facut un tratament pt bronsita 8 zile.. in a 3a zi dupa ce am terminat tratamentu am avut rel sexuale cu pr meu...pe 8 aprilie mia venit CM.pe 22 aprilie miam facut un test pt ca ma simteam f rau si a iesit negativ.pe 26 am avut rel cu pr meu dar am luat postinor deoarece faceam tratament pentru o infectie.. pe 6 trebuia sami vina CM..si nu a venit.de 3 saptamani ma simt rau..vomit in fiecare seara, ametesc..oare am avut ciclu peste sarcina?/...oare sunt insarcinata?..ajutatima va rog...multumesc
4 comentarii
miam mai facut azi un test si a iesit negativ, , , va rog raspundetimi si mie
Nu esti insarcinata, stai linistita.Ti-e rau poentru ca Postinor ti-a dat peste cap hormonii si ti-a dereglat ciclul.Chiar daca ai luat si iei terapie pentru bronsita, infectii sau mai stiu eu ce esti protejata atata timp cat contraceptivul il iei corect. Nu mai lua Postinor degeaba.Ai rabdare caci ciclul iti va veni.Numai bine!
e a 6a zi si nu mia venit:((((...mia curs acum 2 zile 2 picaturi si de atunci nimik///va rog datimi si mie un sfat :(((..
au trecut 14 zile si nu mia venit:(((...va rog este posibila o sarcina??...am burta destul de mare pana acu nu avema deloc...si ma doare burta in fiecare zi ca si cum miar veni menstruatia pentru cateva minute...pe 19 seara miam facut iar un test (minut)..va rog raspundetimi
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1logest - nu le iau la ora fixa
- 4semne de intrebare ???ast un rasp pls
- 3ce se intampla?
- 2despre menstruatie...
- 4menstruatie intarziata, posibil o sarcina?
- 5anticonceptionale desorelle
- 5de ce nu-mi vine menstruatia?
- 9intrebaree..rog raspuns urgent
- 3Am terminat blisterul yasmin si nu imi vine ciclul. Sunt insarcinata ?
- 8pauza anticonceptionale trebuie? pilula de a doua zi:D
- 1Anticonceptionale pentru prima data
- 0insarcinata in timp ce iau AC?
- 0sunt gravida?
- 0Mentruatie intarziata
- 5Menstruatie intarziata 4 saptamani!
- 1Insarcinata sau simptome premenstruale?
- 0Menstruație
- 1Scurgeri albicioase, ajutor!!!
- 4Amenoree sau Gravida ?
- 0Întârzierea menstruației după stoparea anticonceptionalelor
Mai multe informații despre: Bronsita Administrarea contraceptivelor intarzierea menstruatiei
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: