Nu mi-a mai venit ciclul de vreo 4 luni, desi mentionez ca nu sunt insarcinat

05-08-2011
miha b
Nu este medic/terapeut
miha b
Buna ziua!Ma numesc mihaela am 18 ani si am si eu nelamurire.Nu mi-a mai venit ciclul de vreo 4 luni, desi mentionez ca nu sunt insarcinata.Mi-am facut 2 teste de sarcina in zile diferite, logic, dimineata la prima urina, si nu am nici simtone de greata sau ameteli...ci doar de ceva timp sunt un pic deprimata si ma simt foarte obosita.In general mi-e imi venea o data la 3 luni.am fost la medic si mi sa aspus sa mai astept ca poate se regleaza si imi vine normal.sa nu ma ingrijorez.Si inca ceva, desi cred ca v-ati dat seama, nu mai sunt virgina.
Sunt chiar foarte ingrijorata doarece am crescut si in greutate cateva kg.Va rog din suflet sa ma ajutati cu o parere.
Va multumesc anticipat!
6 comentarii
0
05-08-2011, ora 17:37
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Un consult homeopatic ar fi extrem de indicat in cazul dv. Eventual, si o ecografie pentru a exclude posibilitatea unei boli a ovarului polichistic.
0
05-08-2011, ora 20:37
floare albastra
Nu este medic/terapeut
floare albastra
Eu zic sa schimbi medicul, nu e normal sa nu-ti vina menstra de 4 luni, mergi la doctor sa-ti dea un tratament eficient pt reglare...
0
08-08-2011, ora 22:55
miha b
Nu este medic/terapeut
miha b
va multumesc din suflet pentru sfat.am sa il urmez.desi recunosc ca ma tem sa nu fie cine stie ce...defapt mi-am amintit ca acum vreo 2 ani am fost si mi-am facut o ecografie si mi sa gasit un chist foarte mic...iar doctorul mi-a spus sa nu imi fac probleme...ca va disparea...si in plus o anexita la ovarul drept.
0
09-08-2011, ora 22:07
floare albastra
Nu este medic/terapeut
floare albastra
Mergi si vezi ce este cu chistul ala, sa nu se fi marit, ma rog nu cred, dar cine stie, e bine sa le iei din pripa..iar in legatura cu anexita trebuie sa o tratezi, ca provoaca sterilitate..trebuie sa faci o analiza de culturi din col, ca sa vezi ce provoaca inflamatie si in functie de analiza, vei primi tratamentul corespunzator..
0
10-08-2011, ora 11:10
miha b
Nu este medic/terapeut
miha b
aha multumesc pentru sfat.in legatura cu anexita aia mi sa spus ca de abia dupa prima sarcina o pot trata
0
10-10-2011, ora 19:52
camy serban
Nu este medic/terapeut
camy serban
Vreau sa mentionez ca ultima menstruatie am avut-o pe data de 11.08.2011.am o luna intarziere.. am facut 2 teste de sarcina, primul dupa 10 zile intarziere si al doilea dupa 20 de zile intarziere. Au iesit amandoua negative. Ce as putea sa fac ? sa astept? (astazi 10.10.2011)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Dismenoreea - durerea în timpul scurgerilor menstruale
  • Întârzierea ciclului menstrual
  • Ce este ciclul menstrual normal?
  • Fiziologia aparatului genital feminin - ciclul reproductiv
  • Calmează durerile menstruale acasă
  • Menstruația peste sarcină
  • Manifestările comportamentale „dictate” de ciclul menstrual
  • De ce întârzie menstruația?
  • Câte zile poate să întârzie ciclul (fără a fi o problemă)
  •