Intrerupere si reluare anticonceptionale
Buna ziua, am o nelamurire legata de anticonceptionale.
Dupa un an si jumatate, timp in care am luat anticonceptionale regulat, am renuntat sa le mai iau timp de doua luni. Le-am intrerupt in mai iar in iunie si iulie am facut pauza. In aceste luni am avut menstruatie regulata, in fiecare luna. Ultima menstruatie a inceput in data de 31 iulie iar ieri, 4 august am decis reluarea contraceptivelor, luand deja prima pilula. As vrea sa stiu cand ar fi sigur sa pot intretine relatii sexuale fara risc de sarcina.
Dupa un an si jumatate, timp in care am luat anticonceptionale regulat, am renuntat sa le mai iau timp de doua luni. Le-am intrerupt in mai iar in iunie si iulie am facut pauza. In aceste luni am avut menstruatie regulata, in fiecare luna. Ultima menstruatie a inceput in data de 31 iulie iar ieri, 4 august am decis reluarea contraceptivelor, luand deja prima pilula. As vrea sa stiu cand ar fi sigur sa pot intretine relatii sexuale fara risc de sarcina.
4 comentarii
Am uitat sa specific ca anticonceptionalele sunt Karissa, si inainte de pauza si acum.
scuze... era vorba de ieri, 3 august si nu 4...
Ai inceput in a 4 zi de ciclu menstrual si nu din prima..in principiu nu ar fi problema, dar totusi o saptamana as folosi o masura suplimentara de protectie..
Multumesc pentru raspuns... asa m-am gandit si eu ca ar fi indicata protectie suplimentara timp de sapte zile.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3pot sa iau anticonceptionale?
- 3contraceptive
- 4amenoree provocata de pilule?
- 6Cat timp pot fi luate anticonceptionalele?
- 3anticonceptionale LO-FEMENAL
- 3Anticonceptionale Logest-10 kilograme in plus ?!?!
- 9astept parerea unui medic urgent. prezervativ spart in timpul actului
- 4sunt protejata din prima zi?
- 1anticonceptionale dupa o pauza
- 1Mai au efect pilulele?
- 6Menstruatie dupa 19 zile
- 3as vrea sa iau anticonceptionale deoarece nici nu am menstruatia regulata
- 5nu am avut niciodata spotting pana acum, iar acum am dintr-o data
- 6ce anticonceptionale imi recomandati?
- 2Anticonceptionalele si tinnitusul
- 2AC cu intarziere-sarcina?
- 6Anticonceptionalele Yaz si Yasmin aduc moartea
- 1anticonceptionale si contraceptia de urgenta
- 2Efecte adverse anticonceptionale. Ce se intampla daca incetez sa le mai iau?
- 1Anticonceptionale Karissa
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor intreruperea anticonceptionalelor
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: