medicament ptr dureri menstruale
buna ziua,
in fiecare luna am dureri groaznice in prima zi de menstruatie si pana acum am luat cate o fiola de Algocalmin ptr ca este singurul medicament care imi calmeaza durerea [am incercat si pastile], insa luna trecuta mi s-a facut greata rau de la el si as vrea sa stiu daca exista altceva la fel de puternic? ma refer la medicamente alopate si nu homeopate. multumesc
in fiecare luna am dureri groaznice in prima zi de menstruatie si pana acum am luat cate o fiola de Algocalmin ptr ca este singurul medicament care imi calmeaza durerea [am incercat si pastile], insa luna trecuta mi s-a facut greata rau de la el si as vrea sa stiu daca exista altceva la fel de puternic? ma refer la medicamente alopate si nu homeopate. multumesc
6 comentarii
va multumesc ptr intentia de a ma ajuta, probabil ca un tratament homeopat ar fi bun, insa asa cum am specificat de la inceput, as fi dorit sa aflu daca exista un medicament testat in acest sens.
aspirina aţi încercat? teoretic are puternic efect pe aceste dureri- dar tot relativ rău pe termen lung, ar trebui aspirină tamponată, în principiu orice antiinflamator ar trebui să ajute, diclofenac supozitoare etc. dar dacă ai nevoie de ceva care să termine durerile de tot, ar trebui consultat un medic endocrinolog pentru a vedea dacă nu cumva există o mică dereglare
nu am incercat, nu stiam ca este buna aspirina ptr asa ceva... iar supozitoare mai foloseam acum cativa ani si pana sa-si faca efectul imi amplificau durerea...
am inteles ca ar fi util si calciul luat cu cateva zile inainte de CM, asa este?
multumesc ptr sfat, si eu ma gandisem ca ar fi bine sa merg la un endocrinolog.
am inteles ca ar fi util si calciul luat cu cateva zile inainte de CM, asa este?
multumesc ptr sfat, si eu ma gandisem ca ar fi bine sa merg la un endocrinolog.
poti incerca advil ultra sau nurofen si sa bei ceai de salvie.
ai putea de asemenea sa mergi la un ginecolog.eu aveam aceleasui probleme si am descoperit k aveam trompele umflate din cauza unei raceli mai vechi, am fc tratament si acum abia daca mai simt durere in timpul cm
merci mult ptr sfaturi, advil ultra nu am luat, insa nurofen da si nu si-a facut niciun efect...
am sa incerc si ceaiul de salvie si trebuie sa-mi fac curaj sa merg si la medic.
am sa incerc si ceaiul de salvie si trebuie sa-mi fac curaj sa merg si la medic.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8oare cum sa fac sa-mi vina ciclu mai devreme?
- 2ciclu menstrual?
- 2este normal sa ai mensruatie de doua ori intr-o luna?
- 4marvelon 28.. menstruatie oprita
- 5ciclul menstrual! va rog sa ma ajutati va rog din suflet!
- 5simptome specifice sarcinii
- 6E posibil sa fi ramas insarcinata?va rog un raspuns
- 7probleme menstruale, inca mai sangerez
- 1imi intirzie ciclul mestrual
- 6Am luat 5 ani la rad fara intrerupere anticonceptiolane; le-am lasat si CM a luat-o razna
- 4Sunt disperata! Sunt gravida sau nu? E normal ce se intampla cu sanii mei sau nu?
- 4inflamatie a ovarelor
- 9am facut pauza la pastile am avut unele de la care imi era rau
- 12secretie vaginala anormala
- 5Dureri in zona subratului
- 1menstruatie maro si dureri
- 6chimioterapie cancer mamar... chimio poate opri menstruatia?
- 4Dureri menstruale, balonare si pietre la rinichi
- 6Menstruatie in cantitate mai mica
- 1Durere mare menstruatie
Mai multe informații despre: Durerea menstruala ciclul menstrual
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: