medicament ptr dureri menstruale
buna ziua,
in fiecare luna am dureri groaznice in prima zi de menstruatie si pana acum am luat cate o fiola de Algocalmin ptr ca este singurul medicament care imi calmeaza durerea [am incercat si pastile], insa luna trecuta mi s-a facut greata rau de la el si as vrea sa stiu daca exista altceva la fel de puternic? ma refer la medicamente alopate si nu homeopate. multumesc
in fiecare luna am dureri groaznice in prima zi de menstruatie si pana acum am luat cate o fiola de Algocalmin ptr ca este singurul medicament care imi calmeaza durerea [am incercat si pastile], insa luna trecuta mi s-a facut greata rau de la el si as vrea sa stiu daca exista altceva la fel de puternic? ma refer la medicamente alopate si nu homeopate. multumesc
6 comentarii
va multumesc ptr intentia de a ma ajuta, probabil ca un tratament homeopat ar fi bun, insa asa cum am specificat de la inceput, as fi dorit sa aflu daca exista un medicament testat in acest sens.
aspirina aţi încercat? teoretic are puternic efect pe aceste dureri- dar tot relativ rău pe termen lung, ar trebui aspirină tamponată, în principiu orice antiinflamator ar trebui să ajute, diclofenac supozitoare etc. dar dacă ai nevoie de ceva care să termine durerile de tot, ar trebui consultat un medic endocrinolog pentru a vedea dacă nu cumva există o mică dereglare
nu am incercat, nu stiam ca este buna aspirina ptr asa ceva... iar supozitoare mai foloseam acum cativa ani si pana sa-si faca efectul imi amplificau durerea...
am inteles ca ar fi util si calciul luat cu cateva zile inainte de CM, asa este?
multumesc ptr sfat, si eu ma gandisem ca ar fi bine sa merg la un endocrinolog.
am inteles ca ar fi util si calciul luat cu cateva zile inainte de CM, asa este?
multumesc ptr sfat, si eu ma gandisem ca ar fi bine sa merg la un endocrinolog.
poti incerca advil ultra sau nurofen si sa bei ceai de salvie.
ai putea de asemenea sa mergi la un ginecolog.eu aveam aceleasui probleme si am descoperit k aveam trompele umflate din cauza unei raceli mai vechi, am fc tratament si acum abia daca mai simt durere in timpul cm
merci mult ptr sfaturi, advil ultra nu am luat, insa nurofen da si nu si-a facut niciun efect...
am sa incerc si ceaiul de salvie si trebuie sa-mi fac curaj sa merg si la medic.
am sa incerc si ceaiul de salvie si trebuie sa-mi fac curaj sa merg si la medic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4menstruatie de o luna de zile in continuu
- 4menstruatia redusa cantitativ
- 89Postinor si efectele sale adverse
- 7probleme menstruale
- 6sunt protejata si in cele 7 zile de pauza?
- 5ciclul menstrual de 24 zile e unul normal?
- 3Dismenoree
- 7probleme menstruale, inca mai sangerez
- 8ce se intampla daca.?
- 7anticonceptionalele yaz
- 39sunt oare insarcinata?
- 13cum scap de dereglarile de ciclu?
- 5sangerare 43 ani
- 9sunt gravida?
- 8posibil o sarcina?
- 42frica de sarcina..ajutor
- 1Ciclu menstrual redus, sex rar
- 4Dureri menstruale, balonare si pietre la rinichi