Va rog sa ma ajutați, îmi e frica de o sarcina
În data de 17 luna trecuta am avut prima zi de ciclu, și m.a ținut cam 5 zile. Luna asta în data de 4 am încercat sa am primul contact cu prietenul, amândoi suntem virgini, am folosit prexervativul dar tot sunt speriata ca ar putea fi o sarcina. Menționez ca prexervativul era intact, și ca nu a durat contactul mai mult de un minut, nici nu a introdus tot penisul, și nici nu s-a terminat. Dar tot îmi e frica de o sarcina.. Ajutor va rog
2 comentarii
Bună ziua,
Dacă lucrurile au decurs asa cum scrii nu exista risc de sarcina.
Este foarte important sa înțelegi ca, o soluție pentru a evita situații ca cea de fata este sa îți faci educație sexuala, din surse autorizate, profesioniste (site-uri medicale).
Spre exemplu: pentru a exista o sarcina este nevoie ca spermatozoizii sa fecundeze ovulele.
Pentru a împiedica apariția unei sarcini este nevoie ca spermatozoizii sa nu ajungă la întrarea în vagin, pe nici o cale (prin intermediul mâinii, prin introducerea altor obiecte etc.) Spermatozoizii se găsesc atât în lichidul preejaculator cât și în sperma
Dacă lucrurile au decurs asa cum scrii nu exista risc de sarcina.
Este foarte important sa înțelegi ca, o soluție pentru a evita situații ca cea de fata este sa îți faci educație sexuala, din surse autorizate, profesioniste (site-uri medicale).
Spre exemplu: pentru a exista o sarcina este nevoie ca spermatozoizii sa fecundeze ovulele.
Pentru a împiedica apariția unei sarcini este nevoie ca spermatozoizii sa nu ajungă la întrarea în vagin, pe nici o cale (prin intermediul mâinii, prin introducerea altor obiecte etc.) Spermatozoizii se găsesc atât în lichidul preejaculator cât și în sperma
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Vreau sa facem dragoste dar imi e foate frica si ma opresc
- 3Primul contact sexual. sexul anal este sanatos?
- 3Dezvirginare fata
- 1Cum este recomandat actul sexual...cu sau fără prezervativ ? Cum atenuez din durere ?
- 2Mi.am pierdut virginitatea?
- 5dezvirginare cu degetul? sarcina
- 1Contact sexual fara penetrare și fără ejaculare
- 2lichid incolor cu mici urme de sperma intr-o cantitate rezonabila
- 2sperma posibil in vagin
- 1Va ramane insarcinata daca fac asta?
- 2Va rog ajutați-ma!
- 9Problema cu erectia !
- 3Incepere viata sexuala
- 3Normal sau nu sa nu imi curga sange la peimul contaxt sexual
- 3Vagin prea stramt
- 2Ajutati ma, vreau sa imi incep viata sexuala !
- 0Un mic sfat va rog - frica de o posibila sarcina.
- 0Sa iau pastila de a doua zi
- 1Vreau răspuns serios. A fost protejat, dar tot îmi e teama. A fost prima mea experienta.
- 2Mai sunt sau nu virgina ? Am luat vreo boala cu transmitere sexuală ?
Mai multe informații despre: sexul pentru prima data dezvirginarea
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: