Sangerari dupa dezvirginare.Rog parerea unui medic.
Buna.Am si eu nevoie de parerea unui medic.Am 19 ani si acum cateva zile mi-am inceput viata sexuala.Totul a fost ok, ne-am protejat, pot sa spun ca sunt fericita fata care nu a sitit nici-o durere cel putin nu insuportabila.=P
Problema e ca la 2 zile dupa, am gasit pete de sange pe chilot.Si de atunci de fiecare data gasesc, mai ales dupa ce urinez.Mentionez ca asta e a 5-a zi de cand gasesc pete.Deci acum eu intreb...este normal sa se intample asa.?Daca nu am simtit nici-o durere s-a rupt himenul..?Intentionez sa merg la ginecolog dupa ce nu o sa mai am scurgeri ca sa se poata faca un control cum trebuie dar pana atunci am nevoie de parerea dumneavoastra.
Astept raspuns.
Problema e ca la 2 zile dupa, am gasit pete de sange pe chilot.Si de atunci de fiecare data gasesc, mai ales dupa ce urinez.Mentionez ca asta e a 5-a zi de cand gasesc pete.Deci acum eu intreb...este normal sa se intample asa.?Daca nu am simtit nici-o durere s-a rupt himenul..?Intentionez sa merg la ginecolog dupa ce nu o sa mai am scurgeri ca sa se poata faca un control cum trebuie dar pana atunci am nevoie de parerea dumneavoastra.
Astept raspuns.
1 comentarii
Sangerarea este normala daca nu e abundenta. Cateva pete apar la inceput, se intampla. Oricum este foarte important sa mergi la medic. Controlul se face cum trebuie oricand, te sfatuiesc sa mergi cat mai repede pt a evita orice problema.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 0dezvirginarea!!!
- 0Ce e de stiut inainte de a dezvirgina o fata ?
- 1Dupa Dezvirginare
- 1Himen rupt sau nu?
- 1Sangerare la dezvirginare
- 1Poate fii insarcinata?
- 3Dificultate in timpul actului sexual
- 6Cateva intrebari despre primul act sexual.
- 2Solicit raspunsul unui medic.
- 4Problema sex!
- 10Inceperea vietii sexuale.
- 4erectie slaba si prezervativ cazut
- 1Folosirea tamponului inainte de a avea relatii sexuale?
- 3Dezvirginare
- 2Primul act sexual
- 1Mai sunt virgină?
- 2Mai sunt sau nu virgina ? Am luat vreo boala cu transmitere sexuală ?
- 1Scurgere maronie
- 1Am dureri mari dupa primul act sexual!
Mai multe informații despre: dezvirginarea
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: