Probleme in a obtine erectie sau in a mentine erectia! lamuriti-ma va rog
Am 18 ani inca nu am avut nici un act sexual dar am vrut doar ca... Cand am foat in pragu actiunii ori nu aveam erectie ori aveam o erectie partiala adica semi erectie sau daca aveam erectie totala.. Cand dadeam sa o penetrez pe partenera imi disparea erctia cand mi sa facut oral nu am avut nici o treaba cu erectia a fost totu bine doar ca dupa aceea cand dadeam sa penetrez imi disparea erectia.
Vreau sa mentionez ca eu am si unele jenari la gland mai ales cand e in erectie si e decalotat si il ating ma jeneaza plus ca am obiceiu sa ma masturbez des...
Va rog spuneti-mi si mie data viitoare cum sa fac sa imi mentin erectia sau ce as putea avea de nu imi pot mentine erectia? Si cum as putea sa scap de aceste jenari de la gland.
Vreau sa mentionez ca eu am si unele jenari la gland mai ales cand e in erectie si e decalotat si il ating ma jeneaza plus ca am obiceiu sa ma masturbez des...
Va rog spuneti-mi si mie data viitoare cum sa fac sa imi mentin erectia sau ce as putea avea de nu imi pot mentine erectia? Si cum as putea sa scap de aceste jenari de la gland.
1 comentarii
Prima oară când am încercat nici mie nu mi-a ieșit dar a doua oare nu am avut probleme, trebuie doar sa nu îți lași emoțiile sa îți controleze acțiunile, incearca întâi un preludiu de vreo 15-20 de minute si când vezi ca si ea e pregătită da-i bătaie.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6probleme cu erectia
- 5prima oara act sexual
- 3apetit sexual scazut. erectie slaba.
- 3Dezvirginare fata
- 3imi moare penisul :(
- 1problema penis!
- 2Posibila sarcina? Virginitate
- 1Contact sexual fara penetrare și fără ejaculare
- 1Sexul de inceput fara prezervativ
- 4Mi se scoala greu
- 2Probleme cu penisul
- 2Probleme cu erectia
- 1Erectie slaba!!
- 3Ajutor - vagin foarte strâmt, durere foarte mare
- 3Vagin prea stramt
- 1Problemă intimă deosebită
- 5Lipsa libidoului și a erectiei
- 1Probleme erectie, 35 ani
Mai multe informații despre: sexul pentru prima data erectia slaba hipersensibilitate penis
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: