Primul contact sexual

Buna ziua, am 18 ani si de curand mi am inceput viata sexuala, mai exact acum 2 saptamni. Prima data nu am avut nicio durere, Dar dupa al 3-lea contact aveam o durere abdominala, frisoane, usturimi dupa urinare, m am simteam rau, aveam o durere de cap continua si putin sange dupa urinat. Tin sa mentionez ca am facut o neprotejat, dar nu a ejaculat in mine. Imi este teama sa nu fi ramas insarcinata.
2 comentarii

buna,
ceea ce descrii tu nu sunt semnele unei sarcini ci mai degraba a unei infectii sau ceva.
cel mai bine ar fii sa mergi la un consult de specialitate si sa te informezi asupra metodelor contraceptive.
ceea ce descrii tu nu sunt semnele unei sarcini ci mai degraba a unei infectii sau ceva.
cel mai bine ar fii sa mergi la un consult de specialitate si sa te informezi asupra metodelor contraceptive.

Buna ziua,
in urma unui contact sexual neprotejat exista posibilitatea unei sarcini chiar daca partenerul nu ejaculeaza in interiorul vaginului deoarece in timpul actului sexual la barbat se elimina lichidul seminal care contine spermatozoizi
Clinica Medicala Marie Stopes International
in urma unui contact sexual neprotejat exista posibilitatea unei sarcini chiar daca partenerul nu ejaculeaza in interiorul vaginului deoarece in timpul actului sexual la barbat se elimina lichidul seminal care contine spermatozoizi
Clinica Medicala Marie Stopes International

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3nu putem face dragoste pentru ca este virgina si ii este frica
- 4Cum sunt primele contacte sexuale?
- 10despre virginitate
- 3Prima oara :(
- 3Dezvirginare fata
- 3simptome dupa primul contact sexual (la fete) ?
- 5Posibila sarcina?
- 1Cum este recomandat actul sexual...cu sau fără prezervativ ? Cum atenuez din durere ?
- 0sangerari dupa primul contact sexual
- 0Chist maroniu la intrarea in vagin
- 2sperma posibil in vagin
- 1Este posibil sa nu pot duce un contact sexual?
- 6Ciclu scurt
- 0Pot ramane insarcinata?
- 1Pot rămâne insarcinata?
- 1Durere la dezvirginare
- 0Dezvirginare
- 3Cancer de col uterin
- 0Un mic sfat va rog - frica de o posibila sarcina.
- 0Primul contact sexual
Mai multe informații despre: sexul pentru prima data
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: