Primul contact sexual

Buna ziua, am 18 ani si de curand mi am inceput viata sexuala, mai exact acum 2 saptamni. Prima data nu am avut nicio durere, Dar dupa al 3-lea contact aveam o durere abdominala, frisoane, usturimi dupa urinare, m am simteam rau, aveam o durere de cap continua si putin sange dupa urinat. Tin sa mentionez ca am facut o neprotejat, dar nu a ejaculat in mine. Imi este teama sa nu fi ramas insarcinata.
2 comentarii

buna,
ceea ce descrii tu nu sunt semnele unei sarcini ci mai degraba a unei infectii sau ceva.
cel mai bine ar fii sa mergi la un consult de specialitate si sa te informezi asupra metodelor contraceptive.
ceea ce descrii tu nu sunt semnele unei sarcini ci mai degraba a unei infectii sau ceva.
cel mai bine ar fii sa mergi la un consult de specialitate si sa te informezi asupra metodelor contraceptive.

Buna ziua,
in urma unui contact sexual neprotejat exista posibilitatea unei sarcini chiar daca partenerul nu ejaculeaza in interiorul vaginului deoarece in timpul actului sexual la barbat se elimina lichidul seminal care contine spermatozoizi
Clinica Medicala Marie Stopes International
in urma unui contact sexual neprotejat exista posibilitatea unei sarcini chiar daca partenerul nu ejaculeaza in interiorul vaginului deoarece in timpul actului sexual la barbat se elimina lichidul seminal care contine spermatozoizi
Clinica Medicala Marie Stopes International

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Imediat dupa primul contact
- 0acum cateva luni mi sa rupt ata penisului dupa o partida de sex
- 3Primul contact sexual
- 0este posibil sa fie insarcinata?
- 5Jocuri Riscante... poate ramane insarcinata?
- 2Dupa dezvirginare
- 2Sangerare vaginala
- 6Cateva intrebari despre primul act sexual.
- 6Ciclu scurt
- 1Durere de burta dupa primul contact sexual
- 2Va rog ajutați-ma!
- 4Sarcina
- 4Problema sex!
- 2Virginitate
- 5Ajutor! poate să rămână însărcinată?
- 1Pot fii însărcinată?
- 1Vreau să știu la ce să mă aștept când imi voi incepe viața sexuală!
- 10Frica de sex
- 2Sunt confuza
- 3Buna! Cât de eficiente sunt contraceptive ovule administrare intravaginala?
Mai multe informații despre: sexul pentru prima data
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: