Primul contact sexual

10-05-2019
Cristinaandree
Nu este medic/terapeut
Cristinaandree
Buna ziua, am 18 ani si de curand mi am inceput viata sexuala, mai exact acum 2 saptamni. Prima data nu am avut nicio durere, Dar dupa al 3-lea contact aveam o durere abdominala, frisoane, usturimi dupa urinare, m am simteam rau, aveam o durere de cap continua si putin sange dupa urinat. Tin sa mentionez ca am facut o neprotejat, dar nu a ejaculat in mine. Imi este teama sa nu fi ramas insarcinata.
2 comentarii
1
10-05-2019, ora 16:31
IONI225
Nu este medic/terapeut
IONI225
buna,

ceea ce descrii tu nu sunt semnele unei sarcini ci mai degraba a unei infectii sau ceva.
cel mai bine ar fii sa mergi la un consult de specialitate si sa te informezi asupra metodelor contraceptive.
1
14-05-2019, ora 10:42
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Buna ziua,

in urma unui contact sexual neprotejat exista posibilitatea unei sarcini chiar daca partenerul nu ejaculeaza in interiorul vaginului deoarece in timpul actului sexual la barbat se elimina lichidul seminal care contine spermatozoizi

Clinica Medicala Marie Stopes International
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul