Virgină sau nu?!
Bună ziua, am o nelămurire in legătura cu virginitatea mea..in luna mai prietenul meu a reușit să o bage dar nu știu cât, am simți o foarte mică durere, nici nu a fost durere după asta nu am avut sângerări doar cu mucus maroniu, după ceva timp a introdus un deget in vaginul meu când eram excitată dar eu nu am simțit, apoi a mai încercat dar nu a mai putu deoarece mă durea. Acum el spune ca mai sunt dar nu știu ce sa cred
9 comentarii
Buna ziua,
Dezvirginarea nu inseamna doar ruperea himenului ci si inceperea vietii sexuale, indiferent cum s-a desfasurat aceasta (cu penisul, cu mana sau cu un obiect).
Dezvirginarea nu inseamna doar ruperea himenului ci si inceperea vietii sexuale, indiferent cum s-a desfasurat aceasta (cu penisul, cu mana sau cu un obiect).
Un medic ginecolog poate constata starea himenului.
Țin să Menționez că nu a avut loc pentrarea, nu a fost in sine un act sexual
Dar ce a fost, un act de strangere de mana, o imbratisare frateasca?! lol Mare e gradina domnului...
Nu a fost un act sexual, nu s-a ajuns acolo, doar o joaca in mare parte și doar o data ce a reușit să intre
Eu zic sa rescriem manualele de sexologie, sa redefinim actul sexual... Dâng dâng!
Din moment ce te-ai hotărît să-ți începi viața sexuală, de ce-ți mai pui problema dacă ești virgină sau nu? Ar fi trebuit s-o faci înainte.
Așa cum ți-a spus și colegul meu, ginecologul poate constata dacă himenul este perforat sau nu, dar sunt situații în care himenul este elastic.. Oricum un control la ginecolog ți-ar face bine pentru că ai primi informații autorizate, de care sigur ai nevoie.
Așa cum ți-a spus și colegul meu, ginecologul poate constata dacă himenul este perforat sau nu, dar sunt situații în care himenul este elastic.. Oricum un control la ginecolog ți-ar face bine pentru că ai primi informații autorizate, de care sigur ai nevoie.
Vă mulțumesc pentru răspunsuri!
Dacă eram hotărâtă sa îmi încep viața sexuală cu siguranța nu puneam întrebări pe acest forum, cu siguranța foloseam un prezervativ, ți ce s-a întâmplat a fost pe moment fără sa realizez, de asta am pus aceasta întrebare pentru ca nici eu nu știu ce s-a întâmplat. Din auzit știu ca e nevoi de mai mult pentru dezvirginare dar nu știu ce sa zic și ce sa cred..
Dacă eram hotărâtă sa îmi încep viața sexuală cu siguranța nu puneam întrebări pe acest forum, cu siguranța foloseam un prezervativ, ți ce s-a întâmplat a fost pe moment fără sa realizez, de asta am pus aceasta întrebare pentru ca nici eu nu știu ce s-a întâmplat. Din auzit știu ca e nevoi de mai mult pentru dezvirginare dar nu știu ce sa zic și ce sa cred..
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4nu mi-a curs sange dupa primul contact sexual, nici dupa al doilea...
- 4mai sunt virgina
- 3sunt virgin sa-i spun sau nu?
- 5ce se intampla?
- 1virgina sau nu
- 2am 23 ani si sunt virgin
- 1sarcina fara dezvirginare ?
- 1sarcina si virgina
- 11Virgina insarcinata?
- 0Dezvirginare sau nu?
- 14sunt virgin!
- 1Poate fii insarcinata?
- 5Sarcina?
- 1Vreau să aflu daca mai sunt sau nu vergina
- 1Pot fii însărcinată?
- 1Virginitate
- 4Virgina la 27 de ani
- 1Am dureri mari dupa primul act sexual!
- 1Primul act sexual si probleme
Mai multe informații despre: virginitatea dezvirginarea
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: