Virgină sau nu?!

02-07-2018
Erika12
Nu este medic/terapeut
Erika12
Bună ziua, am o nelămurire in legătura cu virginitatea mea..in luna mai prietenul meu a reușit să o bage dar nu știu cât, am simți o foarte mică durere, nici nu a fost durere după asta nu am avut sângerări doar cu mucus maroniu, după ceva timp a introdus un deget in vaginul meu când eram excitată dar eu nu am simțit, apoi a mai încercat dar nu a mai putu deoarece mă durea. Acum el spune ca mai sunt dar nu știu ce sa cred
9 comentarii
0
02-07-2018, ora 15:07
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Buna ziua,

Dezvirginarea nu inseamna doar ruperea himenului ci si inceperea vietii sexuale, indiferent cum s-a desfasurat aceasta (cu penisul, cu mana sau cu un obiect).
0
02-07-2018, ora 16:00
Erika12
Nu este medic/terapeut
Erika12
Un medic ginecolog poate vedea asta?
0
02-07-2018, ora 17:21
Psihologie, Bucuresti
Un medic ginecolog poate constata starea himenului.
0
02-07-2018, ora 18:04
Erika12
Nu este medic/terapeut
Erika12
Țin să Menționez că nu a avut loc pentrarea, nu a fost in sine un act sexual
0
02-07-2018, ora 18:38
david90
Nu este medic/terapeut
david90
Dar ce a fost, un act de strangere de mana, o imbratisare frateasca?! lol Mare e gradina domnului...
0
02-07-2018, ora 22:17
Erika12
Nu este medic/terapeut
Erika12
Nu a fost un act sexual, nu s-a ajuns acolo, doar o joaca in mare parte și doar o data ce a reușit să intre
0
02-07-2018, ora 22:46
david90
Nu este medic/terapeut
david90
Eu zic sa rescriem manualele de sexologie, sa redefinim actul sexual... Dâng dâng!
0
03-07-2018, ora 12:51
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Din moment ce te-ai hotărît să-ți începi viața sexuală, de ce-ți mai pui problema dacă ești virgină sau nu? Ar fi trebuit s-o faci înainte.
Așa cum ți-a spus și colegul meu, ginecologul poate constata dacă himenul este perforat sau nu, dar sunt situații în care himenul este elastic.. Oricum un control la ginecolog ți-ar face bine pentru că ai primi informații autorizate, de care sigur ai nevoie.
0
03-07-2018, ora 14:14
Erika12
Nu este medic/terapeut
Erika12
Vă mulțumesc pentru răspunsuri!
Dacă eram hotărâtă sa îmi încep viața sexuală cu siguranța nu puneam întrebări pe acest forum, cu siguranța foloseam un prezervativ, ți ce s-a întâmplat a fost pe moment fără sa realizez, de asta am pus aceasta întrebare pentru ca nici eu nu știu ce s-a întâmplat. Din auzit știu ca e nevoi de mai mult pentru dezvirginare dar nu știu ce sa zic și ce sa cred..
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: