Sarcina?

Buna, am facut sex pentru prima data, protejat, nu a curs atunci sange a curs la prima urinare, de ce? Dupa am avut ciclu pe 18 luna trecuta pe 26 a trecut pe 29 am facut sex, acum de pe 10 am avut iar ciclu si azi pe 12 s.a terminat nu mai curge nimic, sunt insarcinata?mentionez ca azi am facut un test de sarcina si a iesit negativ, dar vreau sa stiu ce e, pot fi insarcinata?
2 comentarii

Mentionez ca a doua oara am facut neprotejat

La dezvirginare nu trebuie neaparat sa curga mult sange, urinarea poate ca l-a scos pe putinul ramas. Pare ca aveti un ciclu neregulat de care trebuie sa aveti grija, caci puteti sa fiti insarcinata pana samva dati seama. Daca ati facut un test de sarcina si este negativ raspunsul este clar.
Va recomand calduros sa va informati temeinic asupra masurilor contraceptive si BTS-urilor, ca sa nu ajungeti in situatii neplacute si chiar periculoase. Daca faceti sex neprotejat riscati si una si cealalta.
Sexul inseamna placere dar inseamna si responsabilitate.
Va recomand calduros sa va informati temeinic asupra masurilor contraceptive si BTS-urilor, ca sa nu ajungeti in situatii neplacute si chiar periculoase. Daca faceti sex neprotejat riscati si una si cealalta.
Sexul inseamna placere dar inseamna si responsabilitate.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5prezervativ rupt, contraceptie de urgenta... ce risc exista?
- 2sarcina sau nu?
- 4care este probabilitatea sa fiu insarcinata? va rog!
- 14nu a ejculat in mine.pot ramane insarcinata?
- 3de cateva sapt. am stari de greata si uneori si pofte si mi-a intarziat cm.. oare sunt insarcinata?
- 7sarcina sau nu?
- 2As putea fi insarcinata?
- 3pot ramane insarcinata?
- 4Oare sunt insarcinata?
- 4Prietena mea este insarcinata?
- 5as putea fi insarcinata ?
- 1Pot rămâne gravida va rog un răspuns îmi doresc foarte mult sa fiu
- 6Insarcinata cu prezervativ?
- 2doua teste negative ciclu neregulat
- 9Problema cu erectia !
- 3Sarcină de la masturbare? Ajutor
- 1Ajutați-mă, pot rămâne gravida?
- 1Vreau răspuns serios. A fost protejat, dar tot îmi e teama. A fost prima mea experienta.
- 2Act sexual neprotejat in a doua zi de ovulatie luând pastile
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? sexul pentru prima data
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: