dezvirginarea si sarcina

Buna ziua, acum o saptamana am avut primul act sexual cu prietenul meu, ne am protejat, dar vroiam sa va intreb daca nu stiu prin absurd as putea ramen insarcinata cumva?si e normal sa imi curga sange acum dar nu f mult dat fiind ca ar trb sa imi vina ciclul pe data de 8, e normal sa curga asa putin?
1 comentarii

DEFLORAREA este o trauma pt organism si odata cu ea se vor face si schimbari ale corpului si ale comportamentului, fizicului, psihicului, deci in traducere mari schimbari ale organismului asa ca nu te astepta ca totul sa fie la fel.
Eu ca tata imi pot da seama daca fata mea nu mai este virgina daca sunt atent, deocamdata nu imi fac probleme ca este mica dar ca sa iti arat caterva dintre schimbari ti le voi enumera: corpul se mai intareste, sanii cresc, devin mai fermi, increderea in tine creste, mersul se schimba devine mai sigur, increderea in tine la fel va fi mai mare, o sa incepi sa capeti tupeu ca acum nu mai esti inocenta, o sa incepi sa ai mai mult curaj ca doar este mare acum, o sa incepi sa ascunzi mai bine aceste simptome si te vei da de gol singura, dar asta cu conditia ca parintii tai sa fie atenti, vei incepe se ceri de la cei din jur incredere in tine, libertate etc... pana acum daca la televizor era un film cu tente sexuale nu te uitai fix dar acum curiozitatea va fi mai mare si se va observa si multe altele.
Eu ca tata imi pot da seama daca fata mea nu mai este virgina daca sunt atent, deocamdata nu imi fac probleme ca este mica dar ca sa iti arat caterva dintre schimbari ti le voi enumera: corpul se mai intareste, sanii cresc, devin mai fermi, increderea in tine creste, mersul se schimba devine mai sigur, increderea in tine la fel va fi mai mare, o sa incepi sa capeti tupeu ca acum nu mai esti inocenta, o sa incepi sa ai mai mult curaj ca doar este mare acum, o sa incepi sa ascunzi mai bine aceste simptome si te vei da de gol singura, dar asta cu conditia ca parintii tai sa fie atenti, vei incepe se ceri de la cei din jur incredere in tine, libertate etc... pana acum daca la televizor era un film cu tente sexuale nu te uitai fix dar acum curiozitatea va fi mai mare si se va observa si multe altele.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5oare e posibil sa fi ramas insarcinata?
- 2sunt gravida?
- 2am ramas insarcinata in perioada pauzei la anticonceptionale?
- 3testul de sarcina cand se face?
- 6credeti ca am nevoie de un psiholog sau un psihiatru?
- 6am renuntat la anticonceptionale.. menstruatie foarte putina. sunt gravida?
- 0oare sunt insarcinata?
- 0sunt insarcinata?1-a pilula in 1-a saptamina uitata
- 4sarcina sau dereglare hormonala?
- 10Cred ca sunt gravida..
- 1Intarziere menstruatie
- 0se poate sa fiu insarcinata?
- 1Ajutati-ma, va rog! care este pericolul de sarcina?
- 5Este vorba se o sarcina ?
- 1Cred ca si-a dat drumu in mine si trebuia sa-mi vina ciclul.
- 1Putin ajutor, va rog! test HCG total
- 3Ajutor - vagin foarte strâmt, durere foarte mare
- 2Sarcina?
- 0Luarea ultimei pilule din blister cu câteva ore întârziere - Karissa
- 0Ajutor dragi mămici, eu sunt Intr.o stare dubioasă de câteva zile! săculeț gestațional
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? dezvirginarea