tuse de care nu mai scap!
Buna ziua,
De cand a venit frigul, am racit si am inceput sa tusesc si sa expectorez.. Am luat aspirina, paracetamol, am baut ceaiuri calde, am luat si un sirop de tuse din plante...dar nu reusesc sa scap de aceasta tuse! Ce ma sfatuti sa iau ca tratament?
De cand a venit frigul, am racit si am inceput sa tusesc si sa expectorez.. Am luat aspirina, paracetamol, am baut ceaiuri calde, am luat si un sirop de tuse din plante...dar nu reusesc sa scap de aceasta tuse! Ce ma sfatuti sa iau ca tratament?
2 comentarii
cumnata mea a luat ACC si s-a facut bine
(la plicuri=pulbere pt solutie )
sanatate si tie
(la plicuri=pulbere pt solutie )
sanatate si tie
Multumesc pentru sfat!
Am aflat intre timp ca atunci cand apare tusea la o raceala, trebuie tratate specific amandoua...nu e suficient sa tratezi raceala ca sa dispara si tusea...iar tusea netratata poate duce la complicatii.
Eu am continuat tratamentul pentru raceala, dar am adaugat si fluimucil 600 pastile efervescente, cate una pe zi...la recomandarea unei prietene.
Tratamentul a fost foarte bun si am scapat si de raceala si de tuse.
Am aflat intre timp ca atunci cand apare tusea la o raceala, trebuie tratate specific amandoua...nu e suficient sa tratezi raceala ca sa dispara si tusea...iar tusea netratata poate duce la complicatii.
Eu am continuat tratamentul pentru raceala, dar am adaugat si fluimucil 600 pastile efervescente, cate una pe zi...la recomandarea unei prietene.
Tratamentul a fost foarte bun si am scapat si de raceala si de tuse.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7ii curge nasul si e racit tot timpul
- 3am luat picaturi de Bromhexin Clorhidrat, ulterior am aflat ca sunt insarcinata!
- 3Dureri de gat copil 2 ani
- 33tuse productiva copii
- 10tusea in sinuzita?
- 3Bronho-vaxon.Tusesc si simt ca ma sufoc-efect secundar?
- 1Tuse grave
- 6Senzatie de apasare in zona gatului
- 4tuse, aparent fara motiv
- 1tuse veche si suparatoare
- 4tuse, durere in gat, sange
- 5Tuse virale repetate in 1.5 luni la bebelus 10 luni
- 3tuse, sputa, raguseala
- 5Bronsita asmatiforma
- 1tusesc de vreo 5 luni dimineata dar mai mult seara
- 1tuse si huruit in gat
- 1tuse, secretii si dureri in piept
- 8Tuse care nu se rupe asemenea unui nod in gat