ii curge nasul si e racit tot timpul
sotului meu ii curge nasu din octombrie parca e racit tot timpu, tuseste si stranuta
tuseste foarte rau noapte a fost si la orl l-a pus sa faca exudat ( a iesit negativ) si i-a spus ca sinuzita nu are, am inceput sa aspir zilnic pernele aerisesc toata ziua camera si ii schimb fata de perna zilnic( cineva ne-a spus ca poate fi de la acarieni) dar nimic, nici o schimbare
poate stie cineva ce e de facut ?
tuseste foarte rau noapte a fost si la orl l-a pus sa faca exudat ( a iesit negativ) si i-a spus ca sinuzita nu are, am inceput sa aspir zilnic pernele aerisesc toata ziua camera si ii schimb fata de perna zilnic( cineva ne-a spus ca poate fi de la acarieni) dar nimic, nici o schimbare
poate stie cineva ce e de facut ?
7 comentarii
Daca a fost exclusa sinuzita(R-x), si la exudat nu sa gasit flora patogena.ramane sa mergeti la ALERGOLOG...secretiile apoase din nas+stranutul sun simptomele unei Rinite Alergice !
Ca si tratament de moment Alerid 1 seara 10 zile+ACC 200 la 12 ore+
Pivalone sprei nazal.!
Insa simptomele pot sa revina dupa tratament..in caz ca factorul alergen nu este depistat!
Mergeti la un consult la Alergolog!
Ca si tratament de moment Alerid 1 seara 10 zile+ACC 200 la 12 ore+
Pivalone sprei nazal.!
Insa simptomele pot sa revina dupa tratament..in caz ca factorul alergen nu este depistat!
Mergeti la un consult la Alergolog!
buna,
Stranut de vreo 7 luni zi de zi, incep de la 4 dimineata, si o tin pana seara, nu stiu cum sa fac, trezesc casa de la stranuturile mele asa de devreme, imi si curge nasul foarte tare, si asta de la o raceala ce am avut-o in septembrie anul trecut.Vreau un sfat.
Stranut de vreo 7 luni zi de zi, incep de la 4 dimineata, si o tin pana seara, nu stiu cum sa fac, trezesc casa de la stranuturile mele asa de devreme, imi si curge nasul foarte tare, si asta de la o raceala ce am avut-o in septembrie anul trecut.Vreau un sfat.
Simptomele descrise vorbesc despre o alergie..cel mai posibil la puful din perna sau plapuma!!!
alta posibilitate este Prezenta florilor de camera...in dormitor !
Iti recomand sa scoti florile si sa schimbi perna si plapum pe sintetice!
Un cosult la ALERGOLOG si La ORL... pentru a exclude o patologie mai serioasa!
alta posibilitate este Prezenta florilor de camera...in dormitor !
Iti recomand sa scoti florile si sa schimbi perna si plapum pe sintetice!
Un cosult la ALERGOLOG si La ORL... pentru a exclude o patologie mai serioasa!
Flori in camera in care dorm nu am, iar pernele si plapuma le-am schimbat de curand, pentru ca m-am mutat, si sa stiti ca stranut foarte mult si in timpul zilei, cat e ziua de mare, eu stranut.Uneori ma doare capul de la cate 10 stranuturi la rand.Va multumesc ca imi raspundeti la mesaj.
Nu ramane..decat sa.ti vada un ORL-ist nasul. si sa mergi si la Alergolog!
Astept un rezultat !
Astept un rezultat !
Buna, iata ca v-am urmat sfatul, am fost la arlergolog, in prima faza ar fi o rinita nonalergica, testul a iesit negativ, urmeaza sa mai fac alte teste, pana atunci mi s-a dat spray nazonex, sper sa isi faca efectul.Inca o intrebare mai am, e adevarat ca se poate ajunge la asm de la asta?am auzit si eu.Va multumesc de sfaturile date.
DE LA ASTA... NU nu se poate ajunge la astm.
Astmul face parte din o patologie mai complexa..in care poate intra si rinita alergica! sau nu !
Nu vad nici un motiv ca sa va faceti griji pentru o bronsita asmatica!
Astmul face parte din o patologie mai complexa..in care poate intra si rinita alergica! sau nu !
Nu vad nici un motiv ca sa va faceti griji pentru o bronsita asmatica!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4mancarimi ale ochilor si stranuturi exagerate.
- 8ureche infundata
- 8tuse expectoranta
- 4colargol administrat bucal
- 4tuse si expectoratii de 3 luni
- 0secretii nazale
- 19Tuse productiva
- 4Poate fi sinuzita? Ori nu?
- 1tuse neproductiva excesiva
- 5lipsa pneumatizarii sinusurilor frontale are legatura cu durerea de cap?
- 9Raceala vara (pe canicula)
- 6Imi trag nasul foarte des, mi se infunda timpanele.. desi nu sunt racit
- 5Raceala..dureri de gat si cap
- 0Bronsita asmatiforma nu se mai opreste din tuse
- 8Durere os stern la miscare + tuse
- 3Tuse scaietoare dimineata..
- 0apa dupa siropul de tuse?
- 2Remedii naturale pentru raceala si gripa
- 8raceala bebe 2 luni
- 0tuse, hemoroizi si nervozitate
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: