tuse, aparent fara motiv
buna ziua, mama mea, in varsta de 51 de ani, de aproape un an sufera de o tuse persistenta, mai precis, simte ca o, , gadila" ceva in gat si tuseste, sau se ineaca atunci cand vorbeste.a fost la nenumarati medici si fiecare a pus un alt diagnostic, recomandandu-i alte medicamente.a facut si aerosoli, a luat si antibiotice, a mers si in salina, dar degeaba.ultimul mediic i-a facuut radiografii si a spus ca, corzile vocale sunt curate.cu toate astea, dupa mai bine de jumatate de an de tratamente, simtomele nu se amelioreaza.ea afost diagnosticata si cu o bacterie la stomac, ce provoaca ulcer, Helicobacter pylori.a luat tratament si pentru a se vindeca de aceasta bacterie dar degeaba.
va rog sa imi spuneti ce analize ar trebui sa mai fac, ce boli pot provoca aceste simtome?
va rog sa imi spuneti ce analize ar trebui sa mai fac, ce boli pot provoca aceste simtome?
4 comentarii
Buna ziua,
Consultati un medic alergolog, in vederea efectuarii unor teste alergice + spirometrie, pt a vedea daca este o alergie sau astm bronsic.
Toate cele bune!
Consultati un medic alergolog, in vederea efectuarii unor teste alergice + spirometrie, pt a vedea daca este o alergie sau astm bronsic.
Toate cele bune!
Nu este nici alergie si nici astm bronsic...
Sunt mii de cauze pt.o tuse, chiar si psihice. Daca era o boala usoara de diagnosticat ai fi primit deja demult un diagnostic. Deci poti uita medicina clasica in acest caz.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5de un an caut cauza pentru care tusesc
- 3tuse alergica
- 10tusea in sinuzita?
- 7raceala cu tuse, raguseala la copil de 4 ani
- 4pneumonie copil 9 luni
- 0TRATAMENTUL cu PLANTE MEDICINALE pentru TUSE
- 6gat ciudat, tuse si zgomote din gat sau stomac
- 16tuseste de 2 luni
- 2Tuse putin suparatoare:D
- 5Momente de sufocare
- 1nas infundat si tuse