tuse si huruit in gat
buna ziua, de aproximativ 10 -12zile am o tuse la inceput oarecum seaca apoi expectoranta de la aerul conditionat din masina cred. am luat mucosin si sirop de patlagina am expectoarat, acum tusesc mai rar, seara tusea este seaca ( pe timpul noptii tusesc de maxim doua ori) si pe zi expectorez insa tusea s-a mai ameliorat. Nasul este si el infundat, eu am si sinuzita pt care iau sinupret drajeuri. Huruitul din gat nu a trecut cand expir mai profund. cand am facut radiografie pulmonara nu aveam nimic si diagnosticul a fost traheobronsita ( asta anul trecut).iau si eurespal pentru acest huruit, care parca s-a mai ameliorat insa tot mai este cand si cand. Cam in cat timp trece si ce as mai putea lua? va multumesc mult. sunt si fumatoare, iar febra nu am facut si sunt si un pic ragusita
1 comentarii
Buna ziua. Continuati cu Eurespal. Trebuie sa aveti rabdare, nu trece asa dintr-o data. Va sfatuiesc sa renuntati la fumat. Multa sanatate va doresc.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3tusa latratoare si secrectie multipla
- 6Astm Bronsic (non-alergic) de aprox 10 ani
- 4durere de ureche sub tratament cu cexyl, copil 5 ani
- 7raceala cu tuse, raguseala la copil de 4 ani
- 3Bronho-vaxon.Tusesc si simt ca ma sufoc-efect secundar?
- 1tuse neproductiva excesiva
- 6Tratament cu antibiotic la copil de 5 ani, din cauza unei tuse (care nu se mai opreste)
- 1raceala si tuse
- 5otita congestiva
- 343A facut de 3 ori puroi in gat, nas infundat si doarme cu gura deschisa
- 1tuse veche si suparatoare
- 7Siropul de ridiche neagra?
- 0apa dupa siropul de tuse?
- 4Problema ORL copil 7 ani...
- 2Tuse si raceala
- 1simptome neclare respiratorii
- 0Tuse productiva
- 0Tuse urâtă până vomit
Mai multe informații despre: Tusea tusea cu expectoratie