Bronsita asmatiforma
Buna ziua,
Am un baietel de 3 ani si 7 luni, diagnosticat cu bronsita asmtiforma, cu urmatoarea schema de tratament:
Ventolin 100mg - 1 pufx2/zi
Flixotide 50 mg - 2 pufx2/zi
Zyrtec - 10 pic/seara
Singulair 4 mg - 1 comprimat masticabil seara
Are acest tratament de pe 22 decembrie.
Dimineata la trezire tuseste sec pana cand reuseste sa rupa din gat, secretiile sunt albe si curate. Dupa tratament tuseste foarte rar, la cateva ore. Seara iarasi tuseste sec pana la tratament, apoi situatia se amelioreaza, noaptea dupa 3-4 ore de somn, tuseste fara sa se trezeasca.
Situatia nu pare sa se imbunatateasca. mentionez ca pediatra mi-a spus ca nu se aude nimic la plamani.
Ce imi puteti mai puteti recomanda?
Multumesc frumos.
Am un baietel de 3 ani si 7 luni, diagnosticat cu bronsita asmtiforma, cu urmatoarea schema de tratament:
Ventolin 100mg - 1 pufx2/zi
Flixotide 50 mg - 2 pufx2/zi
Zyrtec - 10 pic/seara
Singulair 4 mg - 1 comprimat masticabil seara
Are acest tratament de pe 22 decembrie.
Dimineata la trezire tuseste sec pana cand reuseste sa rupa din gat, secretiile sunt albe si curate. Dupa tratament tuseste foarte rar, la cateva ore. Seara iarasi tuseste sec pana la tratament, apoi situatia se amelioreaza, noaptea dupa 3-4 ore de somn, tuseste fara sa se trezeasca.
Situatia nu pare sa se imbunatateasca. mentionez ca pediatra mi-a spus ca nu se aude nimic la plamani.
Ce imi puteti mai puteti recomanda?
Multumesc frumos.
5 comentarii
Buna ziua.
Sugerez asocierea siropului Eurespal. Multa sanatate!
Sugerez asocierea siropului Eurespal. Multa sanatate!
Niciodata nu se asociaza un bronhodilatator de faza acuta (ventolin) cu unul de fond (montelukast-singulair)!!! Mai este mult pana departe!
Buna ziua,
Sa inteleg ca ventolinul in asociatie cu montelukast, nu este o alegere tocmai fericita, pentru ce diagnostic i s-a pus copilului.
Momentan, copilul mai tuseste, dimineata pana elimina niste secretii galbui din gat, apoi se linisteste; apoi doar "pufneste", nu pot sa denumesc tuse. "Pufneste" seara si in somn de cateva ori(mai ales spre dimineata).
Sa inteleg ca ventolinul in asociatie cu montelukast, nu este o alegere tocmai fericita, pentru ce diagnostic i s-a pus copilului.
Momentan, copilul mai tuseste, dimineata pana elimina niste secretii galbui din gat, apoi se linisteste; apoi doar "pufneste", nu pot sa denumesc tuse. "Pufneste" seara si in somn de cateva ori(mai ales spre dimineata).
Problema copilului d-stra ar trebui analizata de catre un pediatru sau pneumolog pediatru competent; banuiesc ca nu este primul episod de felul acesta.Succes!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5tusesc de un an
- 4nas infundat dimineata, uneori si tuse suparatoare
- 3stari de tuse... pana la voma = astm?
- 3tuse tabacica?.
- 5Tuseste de o luna si parca se sufoca
- 5despre imunitate.. rosu in gat, bronsita
- 7Tuse pana vomit
- 0TRATAMENTUL cu PLANTE MEDICINALE pentru TUSE
- 1tusea tabacica
- 1tusec si nu ma pot opri
- 0Bronsita asmatiforma nu se mai opreste din tuse
- 2tuse productiva la copil
- 1sarcoidoza, pneumonie, bronsita spastica - 27 ani
- 0tusa persistenta de 4 luni!
- 2tuse incarcata la copil si amigdalita pultacee?
- 1dupa o bronsita de trei saptamani, a inceput o tuse seaca
- 0tuse, hemoroizi si nervozitate
- 3durere de gat si tuse - aerosoli ?
- 1tuse foarte multa dupa infectie plamani si tratament cefort
- 3Probleme respiratorii - tusea este la fel, nu s.a ameliorat deloc
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: