Bronho-vaxon.Tusesc si simt ca ma sufoc-efect secundar?
In dorinta de a avea un sistem imunitar mai puternic am inceput sa iau bronho-vaxon la sfatul medicul.In vara fiind foarte racita si dupa 2 ture de antibiotic, desi pot spune ca tusa nu a inceptat definitiv dupa ele.Acum e a 2 luna cand iau bronho-vaxon si tusesc destul de tare, expectorez ceva verzui, simt o mancarime puternica in gat uneori si deseori cand tusesc simt ca ma sufoc.Ce ar trebui sa fac?...e o reactie la el? nu ar mai trebui sa-i iau? sa-mi fac un film la plamani, poate fi altceva?...de mica sunt ff sensibila la raceli si as vrea sa gasesc o metoda eficienta pentru a-mi intari sistemul imunitar.Nu am febra si ma simt ok, doar tusesc din cand in cand, expectorez simt ca ma sufoc si senzatia de mancarime in gat.
Multumesc!
Multumesc!
3 comentarii
Si eu am avut probleme cu tusea si nu reuseam sa scap deloc de ea pana cand cineva mia recomandat un remediu naturist care a dat rezultate in cateva zile.Despre ce e vb, un ceia :
Intr-un litru de apa pui la fiert o ceapa cu frunze cu tot, sa fie mai mare sau 2-3 mai mici si vreo 6-7 nuci sparte dar puse cu tot cu samburi, le lasi sa fiarba pana cand apa seaca (sa se evapore cam 1-3 din ea) si bei restul compozitiei, poti sa adaugi miere ca indulcitor.Are un gust destul de neplacut dar iti spun sincer ca da rezultate.
Sau poti incerca si siropul de muguri de brazi, cred cal gasesti la plafar.
Multa sanatate!
Intr-un litru de apa pui la fiert o ceapa cu frunze cu tot, sa fie mai mare sau 2-3 mai mici si vreo 6-7 nuci sparte dar puse cu tot cu samburi, le lasi sa fiarba pana cand apa seaca (sa se evapore cam 1-3 din ea) si bei restul compozitiei, poti sa adaugi miere ca indulcitor.Are un gust destul de neplacut dar iti spun sincer ca da rezultate.
Sau poti incerca si siropul de muguri de brazi, cred cal gasesti la plafar.
Multa sanatate!
Broncho-vaxom este un vaccin oral, care are o toleranta excelenta si reactii adverse sau contraindicatii nu exista.
E de convenit o radiografie neaparat!
Vorbesc din experienta, nu mai asteptati!
Vorbesc din experienta, nu mai asteptati!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2expectoratie zilnica si senzatie de sufocare
- 5Tuse de 3 ani.. mai mult de la frig si de la tigara dar nu numai
- 4in urma analizelor a reiesit ca are infectie la plamani
- 3doctor pentru tuse
- 4baietel - febra de trei zile
- 8de cand a inceput gradinita am inceput cu racelile foarte dese
- 5tuse de cateva luni, in special noaptea
- 4interpretare analize
- 12Analize tiroida
- 3tuse suparatoare
- 13Simt ca ma sufoc cand stau intins in pat