Bronho-vaxon.Tusesc si simt ca ma sufoc-efect secundar?
In dorinta de a avea un sistem imunitar mai puternic am inceput sa iau bronho-vaxon la sfatul medicul.In vara fiind foarte racita si dupa 2 ture de antibiotic, desi pot spune ca tusa nu a inceptat definitiv dupa ele.Acum e a 2 luna cand iau bronho-vaxon si tusesc destul de tare, expectorez ceva verzui, simt o mancarime puternica in gat uneori si deseori cand tusesc simt ca ma sufoc.Ce ar trebui sa fac?...e o reactie la el? nu ar mai trebui sa-i iau? sa-mi fac un film la plamani, poate fi altceva?...de mica sunt ff sensibila la raceli si as vrea sa gasesc o metoda eficienta pentru a-mi intari sistemul imunitar.Nu am febra si ma simt ok, doar tusesc din cand in cand, expectorez simt ca ma sufoc si senzatia de mancarime in gat.
Multumesc!
Multumesc!
3 comentarii
Si eu am avut probleme cu tusea si nu reuseam sa scap deloc de ea pana cand cineva mia recomandat un remediu naturist care a dat rezultate in cateva zile.Despre ce e vb, un ceia :
Intr-un litru de apa pui la fiert o ceapa cu frunze cu tot, sa fie mai mare sau 2-3 mai mici si vreo 6-7 nuci sparte dar puse cu tot cu samburi, le lasi sa fiarba pana cand apa seaca (sa se evapore cam 1-3 din ea) si bei restul compozitiei, poti sa adaugi miere ca indulcitor.Are un gust destul de neplacut dar iti spun sincer ca da rezultate.
Sau poti incerca si siropul de muguri de brazi, cred cal gasesti la plafar.
Multa sanatate!
Intr-un litru de apa pui la fiert o ceapa cu frunze cu tot, sa fie mai mare sau 2-3 mai mici si vreo 6-7 nuci sparte dar puse cu tot cu samburi, le lasi sa fiarba pana cand apa seaca (sa se evapore cam 1-3 din ea) si bei restul compozitiei, poti sa adaugi miere ca indulcitor.Are un gust destul de neplacut dar iti spun sincer ca da rezultate.
Sau poti incerca si siropul de muguri de brazi, cred cal gasesti la plafar.
Multa sanatate!
Broncho-vaxom este un vaccin oral, care are o toleranta excelenta si reactii adverse sau contraindicatii nu exista.
E de convenit o radiografie neaparat!
Vorbesc din experienta, nu mai asteptati!
Vorbesc din experienta, nu mai asteptati!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1tuse frecventa nocturna cu senzatie de sufocare
- 2fetita mea de 6 ani tuseste de vreo 3 saptamani
- 10Buna ziua...medicamentul Stimuloton, am cateva intrebari
- 3Tusesc moaptea cind adorm si la 2-30 a.m. deodata
- 7raceala cu tuse, raguseala la copil de 4 ani
- 4Ma sufoc in timpul somnului
- 4baietel - febra de trei zile
- 2Tuse urata!
- 8Durere os stern la miscare + tuse
- 6Flegma alba spumoasa si lipicioasa
- 6nas infundat si mucus in gat foarte gros care cateodata ma sufoca
- 8As dori un sfat cine ma poate ajuta
- 4Mucozitati in gat, tusea, respiratie cu dificultate
- 8Seara dupa un timp ma trezesc de parca nu am aer, ma sufoc in somn.. asta in doua trei reprize
- 2Tuse, durere in gat
- 8Este posibil sa aiba o tusa de 3-4 luni de la acest stafilococ?
- 4Tuse persistenta
- 1Tuse cu senzaţie de sufocare rezistentă la antibiotic
- 3Simt ca nu am aer
- 0Echimoze de la tuse
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: