am luat picaturi de Bromhexin Clorhidrat, ulterior am aflat ca sunt insarcinata!
Buna ziua!
Fiind racita si tusind foarte mult, am luat o zi picaturi de Bromhexin Clorhidrat, ulterior am aflat ca sunt insarcinata!
Acest medicament are vreo influenta asupra fatului?
Va multumesc!
Fiind racita si tusind foarte mult, am luat o zi picaturi de Bromhexin Clorhidrat, ulterior am aflat ca sunt insarcinata!
Acest medicament are vreo influenta asupra fatului?
Va multumesc!
3 comentarii
Sarcina si alaptare: Bromhexinul trece in laptele matern. In timpul sarcinii si alaptarii nu se va utiliza bromhexin.
Deoarece pana in prezent nu exista suficienta experienta privind utilizarea Bromhexin-ului in perioada de sarcina, nu este indicata administrarea acestuia. Bromhexin trece in laptele matern in cantitate mica. Nu trebuie administrat in perioada de lactatie.
Deoarece pana in prezent nu exista suficienta experienta privind utilizarea Bromhexin-ului in perioada de sarcina, nu este indicata administrarea acestuia. Bromhexin trece in laptele matern in cantitate mica. Nu trebuie administrat in perioada de lactatie.
Bun asta am inteles
si acum ce sa fac sa intrerup sarcina?
si acum ce sa fac sa intrerup sarcina?
în nici un caz. du-te fă analize, ecografie să vezi fătul dacă e în regulă, amniocenteză şi ce se mai face ca să vezi dacă totul e bine. analizele astea care se fac în zilele noastre sigur îţi zic clar dacă e ceva în neregulă
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 17nas infundat, tuse iritativa
- 10despre leucemie
- 6cum imi poate afecta ureaplasma sarcina?
- 3Bronho-vaxon.Tusesc si simt ca ma sufoc-efect secundar?
- 6Diagnostic gresit: nu am pofta de manacare si vomit verde
- 10racita... testul de sarcina poate sa iasa negativ?
- 1tuse si nas infundat
- 2tuse de care nu mai scap!
- 6De mai bine de un an am anumite simptome pe care eu le asociam cu ale unei raceli
- 13Nas infundat si tuse
- 1acum 2 ani m-am trezit cu o tuse usoara in piept si dureri mari de spate
- 2am racit din cauza aerului conditionat de la masina
- 7revine tusea?
- 1tuse cu expectoratie cu urme de sange
- 4secretii nazale cu sange
- 7Chisturile ovariene se pot face si de la raceli repetate?
- 1tuse si huruit in gat
- 1Transpir necontrolat pe strada, afara.
- 2tuse dupa fiecare masa
- 0Tuse persistenta, poate fi alergie
Mai multe informații despre: Raceala Medicamentele si sarcina Tusea sarcina si raceala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: