tuse, durere in gat, sange

Tusesc de foarte multe ori pe zi de cateva luni, aseara inainte de culcare, stateam intins pe spate si am simtit ceva in gat, ca o tuse, dupa care am inceput sa tusesc sange (simteam o durere intepatoare in gat doar cand tuseam), am tusit incontinuu 2-3 minute ( tot cu sange, erau si niste firicele ceva ) dupa care am incercat sa ma abtin, cu greu evident, nu prea imi iesea. Dupa o ora senzatia a disparut ( am baut 2 pahare de lapte cald ).
Azi am luato de la capat, am tusit toata ziua, iar cand am stat putin intins pe spate am repetat experimentul de seara trecuta.
In timpul cand tusesc sange, respir putin ciudat, nu stiu cum sa exprim mai exact senzatia, respir ca si cand as avea un gol mare in cat si se aude si un sunet putin ciudat ( ca si cand ai incerca sa iti degi gatul ).
Am fost la urgente, mi-au facut o radiografie la plamani si mi-au spus ca nu am nimic, mi-au recomandat un spray BIOPAROX, mi-au zis ca mi s-a rupt un vas de sange si ca nu e nimic grav.
Asta mi s-a intamplat si in urma cu 6 luni.
Mentionez ca beau cafea o data la cateva zile, iar cola beau zilnic.
Azi am luato de la capat, am tusit toata ziua, iar cand am stat putin intins pe spate am repetat experimentul de seara trecuta.
In timpul cand tusesc sange, respir putin ciudat, nu stiu cum sa exprim mai exact senzatia, respir ca si cand as avea un gol mare in cat si se aude si un sunet putin ciudat ( ca si cand ai incerca sa iti degi gatul ).
Am fost la urgente, mi-au facut o radiografie la plamani si mi-au spus ca nu am nimic, mi-au recomandat un spray BIOPAROX, mi-au zis ca mi s-a rupt un vas de sange si ca nu e nimic grav.
Asta mi s-a intamplat si in urma cu 6 luni.
Mentionez ca beau cafea o data la cateva zile, iar cola beau zilnic.
4 comentarii

Ok, pe scurt cand stau culcat incepe haosul, tuse, sange, durere intepatoare in gat + vomitat ( uneori, nu tot timpul )

Mergeti la medicul de familie sa va dea trimitere la medicul Pneumolog pentru mai multe analize amanuntite.
+ trimitere la medicul orl-ist.
Exudat faringian ati facut ?
+ trimitere la medicul orl-ist.
Exudat faringian ati facut ?

Buna, am aceeași problema ca și tine...ai descoperit cumva ce este ? Mulțumesc !

Buna, eu am fost la urgente, unde dupa 12 ore de stat degeaba si cel mai probabil infectat si alte persoane, mi-au facut o radiografie la plamani, de unde au descoperit ca am avut TBC. Moment in care m-au trimis imediat la spitalul de boli infectioase unde am fost internat pentru 30 de zile.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4fumez de mai bine de un an.. e posibil sa am cancer?
- 4Tuse cu secretii, copil de 3 ani
- 5Tuseste de o luna si parca se sufoca
- 6ma doare foarte rau in gat, cand inghit
- 3tuse chinuitoare
- 0Durere in zona gatului
- 28dureri gat si ceafa persistente, doresc sfat ORL!
- 3Problema de speriat?
- 4Problema ORL copil 7 ani...
- 6ce pot lua in loc de ASPENTER?
- 0Durere în gât
- 3am o durere in piept, pe trahee, apoi simt ca ma ineaca si trebuie sa tusesc
- 1probleme la gat
- 1tuse si expectoratii incolore
- 2Dureri in gat senzatie de usturime.
- 1Durere persistenta in gat
- 2Durere in gat
- 1Durere de gat de 2 saptamani
- 11Amigdala linguala?
Mai multe informații despre: Tusea Sangele durerea in gat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Tusea convulsiva
- Anemia
- Leucemia
- Leucemia acuta limfoida - LLA
- Leucemia limfoida cronica - LLC
- Leucemia mieloida cronica - LMC
- Coagularea intravasculara diseminata (CID)
- Eozinofilie
- Mielom multiplu
- Hipertrigliceridemie
- Tusea nocturnă
- Substituenți ai sângelui
- Tuse
- Durere în gât
- Tuse dureroasă
- Sângele
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: