tuse veche si suparatoare

Sunt fost fumator inrait, m-am lasat acum 2 ani, actualmente fumez intre nimic si 10 tigari pe luna. Adica ma mai stramb la cate un sprit cu cate o tigara doua.
Problema este ca de vreo 6 sau chiar 7 ani am o tuse seaca, fara expectoratii. Mai precis am reprize de tusit, mai ales dimineata, de simt ca nu se mai termina si ca-mi dau duhul. Tusea mai apare si la schimbarile de temperatura si umezeala si cand depun efort mare, adica o alergare sanatoasa, un meci de fotbal. Dupa efort incep procesul de tuse pana nu mai pot. Foarte foarte rar imi provoaca si voma.
Am fost la medic am facut radiografie pulmonara si mi-au spus ca nu am mare lucru, adica ca am plamani de fumator avand hilii dilatati, eu nu stiu ce sunt aia. Concluzia ar fi ca tusea nu ar proveni de la plamani.
Nu vreau sa credeti ca va scriu datorita faptului ca tusea sa agravat. Aceleasi simtome si reactii le am de la inceput.
Care ar putea fi cauza acestei tuse si unde ar trebui sa mai merg sa-i dau de cap?
Va multumesc
Problema este ca de vreo 6 sau chiar 7 ani am o tuse seaca, fara expectoratii. Mai precis am reprize de tusit, mai ales dimineata, de simt ca nu se mai termina si ca-mi dau duhul. Tusea mai apare si la schimbarile de temperatura si umezeala si cand depun efort mare, adica o alergare sanatoasa, un meci de fotbal. Dupa efort incep procesul de tuse pana nu mai pot. Foarte foarte rar imi provoaca si voma.
Am fost la medic am facut radiografie pulmonara si mi-au spus ca nu am mare lucru, adica ca am plamani de fumator avand hilii dilatati, eu nu stiu ce sunt aia. Concluzia ar fi ca tusea nu ar proveni de la plamani.
Nu vreau sa credeti ca va scriu datorita faptului ca tusea sa agravat. Aceleasi simtome si reactii le am de la inceput.
Care ar putea fi cauza acestei tuse si unde ar trebui sa mai merg sa-i dau de cap?
Va multumesc
1 comentarii

Va recomand sa faceti inhalatii cu solutia de uleiuri esentiale Hapciu-Usurarea respiratiei, o data sau de 2 ori pe zi, timp de 2 saptamani, apoi faceti pauza o saptamana, si reluati inhalatiile cu ulei esential de rozmarin si lavanda, cate 5 picaturi din fiecare la un litru de apa fierbinte. In plus va recomand ceaiul P-pulmanar, 3 cani pe zi, 3 luni.
Multa sanatate
Multa sanatate

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10despre leucemie
- 2fetita mea de 6 ani tuseste de vreo 3 saptamani
- 4fumez de mai bine de un an.. e posibil sa am cancer?
- 8tuse si secretii
- 8tuse expectoranta
- 3stari de tuse... pana la voma = astm?
- 5baiat de 6 ani... pe amigdalita dreapta un punct alb mai mic decat un bob de orez
- 10nevoia de a tusi
- 4Poate fi sinuzita? Ori nu?
- 77Tuse si nas infundat fetita de 3 ani
- 4intrebari despre toxocara
- 3tuse uscata
- 7Siropul de ridiche neagra?
- 0febra, dureri de burtica si tuse
- 1tuse la copil de 3 ani
- 4Bronsita?
- 2Tuse, durere in gat
- 5Tuse virale repetate in 1.5 luni la bebelus 10 luni
- 1Gadilat in gat, tuse si lacrimat inainte de culcare.
- 2tuse dupa fiecare masa
Mai multe informații despre: Tusea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: