Senzatie de apasare in zona gatului
Bunaziua! De doua saptamani ma confrunt cu o stare generala de rau. Oboseala, senzatie de apasare/greutate in zona tiroidei urmate de tuse seaca persistenta. Uneori tusesc pana ajung la stare de voma. Nu stiu unde sa ma indrept si ce ar mai trebui sa fac. Am luat sirop de brad si propolis care in mod obisnuit la o tuse normala ar cam fi trebuit sa apara expectoratia... Am avut si in trecut stari de presiune in zona gatului(fara tuse) si dupa analize si ecograf ptr.tiroida nu sa evidentiat nimic. Va rog foarte mult sa ma ajutati cu un sfat. Va multumesc!
6 comentarii
Buna ziua,
Poate fi vorba de o alergie, mergeti sa va vada un medic alergolog pentru teste alergice si o spirometrie (urmareste parametrii respiratori) ca sa excludem un astm bronsic.
Toate cele bune!
Poate fi vorba de o alergie, mergeti sa va vada un medic alergolog pentru teste alergice si o spirometrie (urmareste parametrii respiratori) ca sa excludem un astm bronsic.
Toate cele bune!
Multumesc foarte mult... am observat ca de la vopsele si diluanti(pictez) am accese puternice de tuse dar nu m-am gandit pana acum la asa ceva. Incerc sa fac o pauza pentru un timp sa vad ce se intampla si daca nu se amelioreaza merg la un control pentru excluderea astmului. Va multumesc inca o data!
Buna seara,
pot fi si ele o cauza de tuse, dar probabil ca sunt mai mult un factor iritativ. Atata timp cat este inflamatie bronsica atunci orice stimul puternic (miros puternic, vopsea, diluanti, parfumuri, fum de tigara, etc) va irita.
Multa sanatate!
pot fi si ele o cauza de tuse, dar probabil ca sunt mai mult un factor iritativ. Atata timp cat este inflamatie bronsica atunci orice stimul puternic (miros puternic, vopsea, diluanti, parfumuri, fum de tigara, etc) va irita.
Multa sanatate!
Da, aveti dreptate nu s-a ameliorat nimic chiar daca am elimint mediul toxic. Maine merg la pneumologie si o sa va scriu rezultatul. Va multumesc f.mult!
Buaziua! Am fost ieri la doctor si am primit tot felul de medicamente pentru "astm pe fond alergic"... Deja nu mai simt presiunea in gat si sa diminuat si tusea. Multumesc inca o data!
Buna seara,
Mi-ati dat o veste buna:)
Toate cele bune
Mi-ati dat o veste buna:)
Toate cele bune
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2ma simt rau, greturi, fara pofta de mincare, ameteli, oboseala cronica
- 6Ar trebui sa imi fac probleme?
- 9stare de epuizare psihica si fizica
- 2Lipsa orgasmului poate fi cauzata de stres sau oboseala?
- 14mi.e rau.raspuns urgent va rog
- 24in urma unui tratament pt diaree, au aparut niste senzatii de ameteala
- 5baiat de 6 ani... pe amigdalita dreapta un punct alb mai mic decat un bob de orez
- 0stari de voma
- 2dureri de stomac si voma
- 5Durerile din partea stanga, amorteli, senzatie de voma si greata continua
- 8Oboseala inexplicabila
- 1tusesc de o luna jumate, doua
- 6Tuse provocata de candida bucala
- 6copil 2 ani 8 luni este permanent bolnav si un sugar 4 luni cu secretie in piept si tuse
- 2Inceput de gastrita
- 3Tusesc pana vomit
- 0Eozinofile si monocite mici#
- 0Tuse urâtă până vomit
- 2Slabiciune foarte mare la oboseala normala, lesin
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: