tratament xanax si arketis
urmez un tratament cu Xanax si arketis de aproximativ 6 luni ( in present iau arketis 1 comprimat dimineata si Xanax un sfert tot dimineata ;la nevoie mai iau un sfert).Tratamentul a fost prescris de medic psihiatru in urma unor atacuri de panica, urmare a unor probleme pe care le-am avut si inca le am, dar in present nu le mai vad asa 'in negru' cum le vedeam altadata.
Acum, dupa aproape sase luni, am incercat sa renunt la tratrament termen de 5 zile, timp in care m-am simtit nu prea bine:tremurat, senzatia ca traiesc 'in vis', stare usoara de agitatie, senzatia ca 'ma curentez' la anumite miscari,...Azi, de dimineata, am inceput sa iau din nou tratramentul.
As vrea sa trenunt la tratrament...Ce ar trebui sa fac?
Acum, dupa aproape sase luni, am incercat sa renunt la tratrament termen de 5 zile, timp in care m-am simtit nu prea bine:tremurat, senzatia ca traiesc 'in vis', stare usoara de agitatie, senzatia ca 'ma curentez' la anumite miscari,...Azi, de dimineata, am inceput sa iau din nou tratramentul.
As vrea sa trenunt la tratrament...Ce ar trebui sa fac?
7 comentarii
Ce ar trebui sa faci este sa scoti intai xanax-ul si sa-l inlocuiesti cu un alt tip de sedativ sintetic sau cu un preparat naturist (comprimate, tincturi, ceaiuri) ! Apoi reduci si antidepresivul la jumatate si eventual incerci sa renunti total si la ad daca starea este ok !
Bună Zuzo,
întreruperea tratamentului medicamentos prescris de medicul psihiatru se face NUMAI la recomandarea şi sub îndrumarea lui, şi pe o perioadă mult mai lungă de 5 zile.
Te-ai simţit aşa în perioada când ai renunţat la medicaţie deoarece corpul tău nu a fost pregătit să renunţe total şi atât de rapid la medicamente.
Ar fi bine să mergi să vorbeşti cu medicul tău psihiatru pentru a primi recomandările potrivite.
Psih. Valentina Dragomir
întreruperea tratamentului medicamentos prescris de medicul psihiatru se face NUMAI la recomandarea şi sub îndrumarea lui, şi pe o perioadă mult mai lungă de 5 zile.
Te-ai simţit aşa în perioada când ai renunţat la medicaţie deoarece corpul tău nu a fost pregătit să renunţe total şi atât de rapid la medicamente.
Ar fi bine să mergi să vorbeşti cu medicul tău psihiatru pentru a primi recomandările potrivite.
Psih. Valentina Dragomir
Nu se intrerupe niciodata tratamentul brusc. Dai in sevraj. Medicul iti face o schema de reducere cand te simti perfect. Daca te simti perfect si cu ele reduse, continui sa reduci pina la eliminarea completa, dupa schema data de medic. Da nu te simti bine cu ele reduse, revii la doza initiala.
Sotul meu ia o pastila de ad pe zi de 20 de ani si functioneaza bine cu ea. Nu a avut probleme.
Sotul meu ia o pastila de ad pe zi de 20 de ani si functioneaza bine cu ea. Nu a avut probleme.
asa este Zuzo, nu intrerupe tratamentul fara sa te consulti cu medicul tau. Ai putea sa-l intrebi si daca nu ai nevoie de psihoterapie, alaturi de medicatia recomandata. Nu rareori se omite aceasta recomandare atat de necesara in majoritatea cazurilor, pentru a intrerupe cercul vicios al gandurilor disfunctionale ce intretin atacul de panica.
Dr Rares Ignat
psihoterapie pentru depasirea obstacolelor din viata
Dr Rares Ignat
psihoterapie pentru depasirea obstacolelor din viata
Am luat o perioadă scurtă de timp arketis 1cp dimineata, duloxetina 1cp seara și xanax 0, 5 1/2 seara. Am renunțat la ele fără probleme. Acum starea de teamă și neliniște a reapărut, nu pot ajunge la dr. Oare pot relua tratamentul, având în vedere că mi-a fost bine cu el?
E bine sa va vada medicul inainte. Sa nu intrerupeti brusc.
De azi am reluat tratamentul. Greșeala a fost a mea ca am întrerupt. Sper sa îmi revin.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3135Medicamente antidepresive?
- 4Intrerupere tratament Cipralex
- 8Depresia in timpul sarcinii
- 4Xanax. Sa iau sau sa nu iau ?
- 3Ajuta la ceva medicamentele pentru TOC?
- 2Remeron si cipralex
- 2Eliceea si Anxiar in combinatie cu Passiflora
- 2Stabilizator de dispozitie?
- 5efecte adv coaxil
- 2Anestezie dentara
- 2Anxietate generalizata
- 4Despre paroxetin
- 1Cand sa iau anxiar?
- 65-HTP cu Risperidona sau Abilify
- 4Dureri de cap continue - iau depakine, cipralex si leponex
- 3Cum sa renunț la tratament?
- 13Evitati medicamentele generice
- 10Alprazolam si carbamazepina
- 12Pt obezitate indusa de medicamentele psihiatrice putem merge la dr diabetolog prin CAS?
- 4Medicamente pentru a crește randamentul la învățat și pentru a crește energia?
Mai multe informații despre: efectele adverse ale medicamentelor intreruperea brusca a medicamentelor anxioliticele medicamente psihiatrice
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: