Renunțare la anxiar

03-02-2021
Ama19
Nu este medic/terapeut
Ama19
Buna seara! Am anxietate generalizată de aproape 3ani! Tot de atâta timp iau anxiar.. întrebarea mea este, pt a mai scădea din doza pot lua alternativ ceva naturist? Am auzit tot felul de opinii, ba se pot lua, ba nu e voie cu anxiolitice și nu sunt sigura..dacă ma poate ajuta cineva cu un răspuns v-as fi recunoscătoare! Ideea este ca nu pot renunța și sa nu iau nimic in schimb pt ca in mintea mea trebuie sa ma agat de altceva pt a putea scădea din anxiar! Mulțumesc anticipat!
2 comentarii
1
03-02-2021, ora 07:29
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Buna ziua. Trebuia sa luati antidepresiv pentru anxietate generalizata, nu Anxiar. Anxiarul se ia maxim o luna. Rugati medicul sa va treaca pe antidepresiv.
1
03-02-2021, ora 07:30
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Naturistele sunt slabe pentru anxietatea generalizata si nu se iau cu alopatele.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul