Tratament psihiatric
Vad atat de multi oameni care se confrunta cu tot felul de stari psihice si stau si ma intreb oare nu gaseste nimeni un tratament??? Toti psihiatrii dau din umeri cand le pui intrebari si iti dau aceeasi schema: un antidepresiv, anxiolitice cu pumnul si poatr un antipsihotic.dupa atatia ani de practica nu s a gasit o schema de tratament care sa functioneze??? In spitale te fac leguma.si dormi non stop.iar cand iesi de acolo.nu mai stii incotro e casa...e jale.iar noi cei care traim.zilnic tot felul de trairi groaznice nu.putem.decat sa asteptam un miracol...ce putem face?! Traim zilnic cu frica mortii sau frica de a nu.innebuni...pe noi cine ne mai salveaza? Psihologii sunt total depasiti...doctorii la fel, spitalele la fel.si chiar daca ne e mai bine o perioada urmeaza recaderi care sunt mult mai puternice.de vindecare nici nu mai.poate fi vorba...am 17 ani de cand ma.lupt cu morile de vant...am citit f mult despre asta...dar se pare ca nimic nu da roade...ma intreb cat vom mai rezista?!!
2 comentarii
Stiu un caz de depresie rezistenta la tratament care si-a gasit rezolvarea dupa 10 ani de incercari cu doza mare de neuroleptic (800 mg Seroquel) si un antidepresiv. Vorbiti cu medicul dv.
Am schimbat multe scheme de tratament inclusiv multi medici...am perioade bunicele si perioade f proaste chiar sub acelasi tratament...nu stiu de ce depinde.ma depaseste total boala asta si m am cam saturat..
As vrea sa se termine totul ca nu mai am putere sa.lupt cu starile...e groaznic.
As vrea sa se termine totul ca nu mai am putere sa.lupt cu starile...e groaznic.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 77Zyprexa - efecte adverse pe termen lung
- 220Sindromul neuroleptic malign cauzat de medicatie
- 9solian - libidou scazut
- 2Trittico sau Cipralex
- 1Rispolept Consta 50 mg
- 3Rispolept Consta da insomnie?
- 2Sertralina - tensiunea arteriala și pulsul scăzute
- 7Tulburare de panica
- 10Anxietate, atacuri de panica, depresie
- 3Abilify efecte secundare
- 3Probleme dupa marirea dozei
- 3Efectinul produce insomnie?
- 2Olanzapina folosita de adolescenti
- 1Risperidona sau paliperidona?Rispolept Constă sau Xeplion?
- 10Exista vreun tratament de termen lung pentru deficiente ale neurotransmițătorilor Gaba?
- 8Cum este mai bine sa iau anxiarul?
- 2Se poate înlocui Anxiar cu Sedatif PC?
- 2Medicamentele psihiatrice cresc singure glicemia?
- 2Efecte adverse anxiar + cipralex
- 3Avc?
Mai multe informații despre: medicamente psihiatrice
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: