Sertline? efecte secundare cutanate
Bunaseara va scriu acest mesaj in speranta unui raspuns cat mai rapid.MAma mea a fost diagnosticata cu depresie majora si i-a foat prescris tratament cu sertline si frontil.la exact 2 saptamani de la tratament corpul ei s-a umplut de niste petesii rosii non pruriginoase ce nu raspund la nici o medicatie antialergica ba chiar se raspandesc.pe absolut tot corpul problema ei este ca e foarte pesimista si nu accepta nimic decat dupa foarte multe insistente..starile ei au inceput sa se imbunatateasca cu exceptia faptului ca acest eritem persista si o inspaimanta.am inlaturat absolut toti posibilii alergeni posibili singura chestie care ne ramane ar fi sertline de 50.as dori un sfat o indrumare si daca este posibil experiente asemanatoare. O seara placuta
3 comentarii
Cititi cu atentie efectele secundare de pe prospectele medicamentelor pe care le ia. Daca e vreunul care da asa ceva, trebuie sa mearga urgent la psihiatru sa i-l schimbe.
Pe prospect e notata traba asta prb e ca a aparut la 2 sapt o alergie stiu ca poate aparea in momentul in care incepi utilizarea produsului bu la 2 sapt
Nu intotdeauna alergiile la medicamente apar imediat. Eu am luat neoxazol si alergia a aparut dupa trei saptamani de administrare.am folosit tavegil. Am folosit iarasi neoxazol si reactia alergica a aparut dupa a doua pastila. Mergeti la dr sa va recomande alt medicament.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5obsesii, vocii si citirea gandurilor
- 7viata mi se pare chinuitoare!
- 72iau antidepresive de 3 ani
- 6La varsta de 15 ani tatal ei a incercat sa o violeze... Acum are depresie?
- 1Magneziu in stari depresive
- 7M-am ingrasat de la Seroquel XR 300?
- 5cum sa-mi continui viata fara el?
- 0sfaturi depresie severa si insomnie
- 4tratament cu cipralex pentru depresie de un an
- 3tulburari depresive
- 4Anxietate VS depresie.
- 7paxil sau cipralex? care e mai bine tolerat?
- 1De ce psihiatria nu prea mai face progrese?E o ruleta ruseasca acum.Of-ul meu.
- 6Invega - efecte secundare neplăcute
- 48Simptome ciudate, Velafaxina de 75
- 37Ajutati-ma, am tulburare de panica generalizata si depresie. Sunt gravida in 7 saptamani
- 2Tratamente antidepresive
- 4Cortizol scazut
- 7Intrebari si Raspunsuri Pt Cei cu Boli Psihice Diagnosticate:Schizofrenie, Bipolar, Depresie
- 0Ciclu nu vine
Mai multe informații despre: Depresia Antidepresivele medicamente psihiatrice
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: