Sertline? efecte secundare cutanate

Bunaseara va scriu acest mesaj in speranta unui raspuns cat mai rapid.MAma mea a fost diagnosticata cu depresie majora si i-a foat prescris tratament cu sertline si frontil.la exact 2 saptamani de la tratament corpul ei s-a umplut de niste petesii rosii non pruriginoase ce nu raspund la nici o medicatie antialergica ba chiar se raspandesc.pe absolut tot corpul problema ei este ca e foarte pesimista si nu accepta nimic decat dupa foarte multe insistente..starile ei au inceput sa se imbunatateasca cu exceptia faptului ca acest eritem persista si o inspaimanta.am inlaturat absolut toti posibilii alergeni posibili singura chestie care ne ramane ar fi sertline de 50.as dori un sfat o indrumare si daca este posibil experiente asemanatoare. O seara placuta
3 comentarii

Cititi cu atentie efectele secundare de pe prospectele medicamentelor pe care le ia. Daca e vreunul care da asa ceva, trebuie sa mearga urgent la psihiatru sa i-l schimbe.

Pe prospect e notata traba asta prb e ca a aparut la 2 sapt o alergie stiu ca poate aparea in momentul in care incepi utilizarea produsului bu la 2 sapt

Nu intotdeauna alergiile la medicamente apar imediat. Eu am luat neoxazol si alergia a aparut dupa trei saptamani de administrare.am folosit tavegil. Am folosit iarasi neoxazol si reactia alergica a aparut dupa a doua pastila. Mergeti la dr sa va recomande alt medicament.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 480Serotonina, Dopamina si Noradrenalina - tratarea depresiei...
- 10Depresie mascată
- 113despre depakine - informatii
- 1Pacientele gravide care sufera de depresie. Cum nastem?
- 19Perfectionism? Tulburare.Confuzie.Depresie
- 46Sindrom depresiv anxios paroxist?
- 3cat timp trebuie sa iau xanax ca sa nu imi dea dependenta?
- 1depresia
- 58Depresie - un tratament ok?
- 7Serdolect, Solian, Rispolept
- 10Tentaculele depresiei...
- 18Serlift (sertralina) + dormolin forte. E ok?
- 3coşmaruri profunde de la tratament
- 9Probleme depresie escitalopram
- 1Insomnie de la antidepresiv? dorm maxim 2 ore pe noapte
- 4De ce ma lasa toate antidepresivele fara sentimente
- 1Depresie
- 4Va org sa ma ajutati. Fiica mea in varsta de 19 ani sufera de depresie severa.
- 1Tratament cu seroxat.
- 10Cipralex și spitomin
Mai multe informații despre: Depresia Antidepresivele medicamente psihiatrice
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: