Sertline? efecte secundare cutanate
Bunaseara va scriu acest mesaj in speranta unui raspuns cat mai rapid.MAma mea a fost diagnosticata cu depresie majora si i-a foat prescris tratament cu sertline si frontil.la exact 2 saptamani de la tratament corpul ei s-a umplut de niste petesii rosii non pruriginoase ce nu raspund la nici o medicatie antialergica ba chiar se raspandesc.pe absolut tot corpul problema ei este ca e foarte pesimista si nu accepta nimic decat dupa foarte multe insistente..starile ei au inceput sa se imbunatateasca cu exceptia faptului ca acest eritem persista si o inspaimanta.am inlaturat absolut toti posibilii alergeni posibili singura chestie care ne ramane ar fi sertline de 50.as dori un sfat o indrumare si daca este posibil experiente asemanatoare. O seara placuta
3 comentarii
Cititi cu atentie efectele secundare de pe prospectele medicamentelor pe care le ia. Daca e vreunul care da asa ceva, trebuie sa mearga urgent la psihiatru sa i-l schimbe.
Pe prospect e notata traba asta prb e ca a aparut la 2 sapt o alergie stiu ca poate aparea in momentul in care incepi utilizarea produsului bu la 2 sapt
Nu intotdeauna alergiile la medicamente apar imediat. Eu am luat neoxazol si alergia a aparut dupa trei saptamani de administrare.am folosit tavegil. Am folosit iarasi neoxazol si reactia alergica a aparut dupa a doua pastila. Mergeti la dr sa va recomande alt medicament.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10Neliniste
- 13traiesc in lumea viselor si nu mai pot scapa de ea.
- 6dureri foarte dese de cap
- 5065- Htp cat de eficient este pt tratarea depresiei?
- 2problema coleg de camera
- 33Depresia si anxietatea - simptome si mecanisme de boala
- 22Valdoxan-urgenta!
- 5vitamine B si depresie
- 1Antidepresive si antiplachetare
- 86 ani de risperidona, cum sa incep scaderea dozelor 2mg x 2.Multumesc
- 17tulburari psihice
- 8efecte adverse din cauza medicatiei
- 7Depresie si simptome ciudate
- 25Supradozaj: doza letala?
- 2De ce nu dai in mama fericirii cu Prozac?
- 4Dureri de cap continue - iau depakine, cipralex si leponex
- 3Depresie pe fond dizarmonic
- 13Tratamentul îndelungat cu cinarizina/stugeron -depresie
- 10Cipralex și spitomin
- 1Ce inseamna auto sabotarea in depresie?
Mai multe informații despre: Depresia Antidepresivele medicamente psihiatrice
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: