A folosit cineva Piportil L4 pentru schizofrenie si deliruri cronice ?
Am gasit pe net acest medicament fara prea multe indicatii in prospect.Am o situatie in familie care nu raspunde la nici un antipsihotic si are un delir permanet de vreo 8-9 luni.L-a mai avut si acum 6 ani dar atunci a cedat la medicatie, acum nu mai cedeaza.
3 comentarii
Buna dimineata,
Va inteleg situatia, dar nu va recomand sa ii dati tratament fara sa fie prescris de un medic. Incercati sa discutati cu psihiatrul sa ii schimbe tratamentul, sau incercati un alt psihiatru!
Toate cele bune!
Va inteleg situatia, dar nu va recomand sa ii dati tratament fara sa fie prescris de un medic. Incercati sa discutati cu psihiatrul sa ii schimbe tratamentul, sau incercati un alt psihiatru!
Toate cele bune!
Mesadria, dar in aceste 8-9 luni ati incercat chiar toate antipsihoticele (" nu raspunde la nici un antipsihotic ")? Intr-un studiu asupra eficientei antipsihoticelor din 2013 sau 2014 sunt trecute dupa Clozapin care e pe primul loc, Amisulprida si Risperidona. Acestea ultimele doua au avut efect la fiica-mea, chiar si in doze mici. Sigur le-ati incercat?
N-am auzit pana acum de Piportil.
N-am auzit pana acum de Piportil.
I s-a dat in aceste luni antipsihoticul/antipsihoticele la care acelasi delir a cedat in urma cu ani de zile? si in aceeasi doza, poate putin mai mare. Stiu..."leguma". Dar daca delirul cedeaza in cateva zile-saptamani, se poate reduce doza.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 130TONOTIL-N
- 4Xanax. Sa iau sau sa nu iau ?
- 2Tratament pt toc
- 3Tulburare de anxietate cu stari ciudate
- 9Paroxetin
- 9Medicamente combinate pentru depresie
- 10Anxietate, atacuri de panica, depresie
- 47Prozac bun in depresie insotita de anxietate?
- 5Zoloft (Sertralină)
- 8Olanzapina si Cymbalta
- 5Tratamentul si probleme dentare
- 2Dependenta alventa
- 7Crestere doza efectin
- 8Tulburare depresivă recurenta
- 1Pastilele psihiatrice afectează ficatul?Am ceva grav la ficat?
- 4Criza olanzapina
- 1Anxietate
- 4Perioada Maxima de Prescriere a Medicamentelor Psihiatrice
- 2Efecte adverse anxiar + cipralex
- 3Constipație anafranil
Mai multe informații despre: tulburarea deliranta persistenta medicamente psihiatrice
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: