Tulburare obsesiv compulsivă
Bună seara! Iau cipralex de 20 mg olanzapina de 20mg de 3 luni pentru TOC și nu am simțit niciun rezultat până acum. La ultimul control medicul mi a adăugat Memantina. În cat timp își face efectul antidepresivul? Ar trebui să mai am răbdare cu cipralexul sau trebuie schimbat?
3 comentarii
Buna. Eu as cere si parerea altui dr. Primiti mult tratament. Ati fost in episod psihotic?
Ar trebui si psihoterapie pentru toc.
Ar trebui si psihoterapie pentru toc.
Buna ziua,
Inainte de Cipralex ati mai urmat si alt tratament? De obicei se recomanda combinarea terapiilor in tratamentul TOC. Terapia medicamentoasa duce la un grad de ameliorare, dar o eficienta mai mare are combinarea terapiei medicamentoase cu terapiile comportamentale.
Inainte de Cipralex ati mai urmat si alt tratament? De obicei se recomanda combinarea terapiilor in tratamentul TOC. Terapia medicamentoasa duce la un grad de ameliorare, dar o eficienta mai mare are combinarea terapiei medicamentoase cu terapiile comportamentale.
Rezultate mai rapide se obțin combinând medicația cu psihoterapia. Părerea mea e că ar trebui să mai consultați un psihiatru în privința medicației, pentru că schimbări se pot vedea după 2-3 săptămâni și dvs. spuneți că faceți tratament de 3 luni.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 181Tulburare Obsesiv-Compulsiva - Cap 13
- 3comparatie coaxil-cipralex
- 63Antidepresive - contraindicatii
- 369Depresie, Anxietate, TOC, TAB, Schizofrenie:Gestionare, Terapii, Suplimente-Solutii ajutatoare
- 5cipralex si kilograme in plus
- 17Am nevoie de ajutor - de cand lucrez intr-o clinica de stomatologie am devenit paranoica si fricoasa
- 34depresie anxietate, atacuri de panica si tulburari obsesiv compulsive
- 9Problema..TOC si fobie sociala
- 7tratament xanax si arketis
- 15Cum scap de tulburarea obsesiv-compulsiva
- 1Ati luat vreun naturist bun care v-a ajutat in anxietate/depresie/TOC?
- 2Eliceea si Anxiar in combinatie cu Passiflora
- 1Cum diminuam anxietatea din TOC?
- 1Grimodin 300 mg pentru depresie?
- 1Care sunt orele optime?
- 5Tratamentul si probleme dentare
- 3Schema tratament: Seroxat, Depakine, Rispolept
- 3Tratament psihiatric nou
- 11Constipație cronica de la medicamente - Sunt disperată!
- 4Duloxetina/Cymbalta pentru anxietate TOC
Mai multe informații despre: Tulburarea obsesiv-compulsiva medicamente psihiatrice
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: