tratament sifilis... boala nu mai dispare
buna ziua acum 10 ani am fost depistata cu sifilis si in urma tratamentului cu moldamin m-am vindecat dar dupa 7 ani am ramas in sarcinata si mi s-a spus ca sunt infectata iar cu sifilis am facut iar tratamentul si a iesit bn copilul la fel iar acum a reaparut boala si am repetat tratamentul dar boala nu mai dispare ce e de facut?va rog sa ma ajutati.
4 comentarii
Ai repetat tratamentul fara sa mai apelezi la medic, dupa cum stii tu.cateva injectii de Moldamin si gata.Trebuie sa mergi la medic dermatovenerolog ; si degeaba te tratezi tu daca ai mereu relatii sexuale cu persoane care au sifilis, netratate.ti-l transmite din nou.Mergi la medic, te tratezi si tu si barbatul tau ; daca refuza, nu mai accepta sa se apropie de tine...
sotul meu nu are nimic si-a repetat de cateva ori analizele si i-a iesit negativ iar eu am urmat tratamentul prescris de medicul dermatolog. de fiecare data.santem impreuna de 6 ani.eu am contactat boala inainte de a ma casatori cu el si repet el nu a avut niciodata boala.medicul la care am fost a zis ca practic e imposibil sa nu aiba, dar el nu are nimic
A facut testul pentru sifilis si a iesit negativ ?
da l-a facut de cel putin 5 ori si de fiecare data i-a iesit negativ si chiar si asa medicul dermatolog i-a dat preventiv sa faca cateva doze de moldamin, iar eu am facut 5 zile tratament cu pencilina intravenos si 16 injectii cu moldamin dar tot imi iese pozitiv.este posibil sa fie doar amprenta?multumesc pt raspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Sifilisul! manifestarea sifilisului
- 1Am sifilis sau alceva
- 1sifilis
- 3nelamurire- SIFILIS?
- 4poveste veche-sifilisul
- 7Sifilis secundar - ce pot face?
- 5acum 3 ani am fost diagnosticata cu sifilis...
- 2sifilis pozitiv
- 8pete rosii pe picioare - sifilis?
- 7e sifilis?
- 6Sifilis tertiar
- 1Sifilis insistent
- 0sifilis
- 1analize sifilis dupa 18 ani
- 12legat de sifilis si sarcina
- 0are vreo legatura hpv l-sil cu sifilis?
- 3tratament sifilis bun?
- 12Sifilis, injectii moldamin
- 5La cate zile de la contact, testarea VDRL/TPHA este concludenta?
- 0RPR negativ și TPHA pozitiv
Mai multe informații despre: Sifilisul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: