tratament sifilis... boala nu mai dispare

26-01-2013
ank_808
Nu este medic/terapeut
ank_808
buna ziua acum 10 ani am fost depistata cu sifilis si in urma tratamentului cu moldamin m-am vindecat dar dupa 7 ani am ramas in sarcinata si mi s-a spus ca sunt infectata iar cu sifilis am facut iar tratamentul si a iesit bn copilul la fel iar acum a reaparut boala si am repetat tratamentul dar boala nu mai dispare ce e de facut?va rog sa ma ajutati.
4 comentarii
0
27-01-2013, ora 18:33
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Ai repetat tratamentul fara sa mai apelezi la medic, dupa cum stii tu.cateva injectii de Moldamin si gata.Trebuie sa mergi la medic dermatovenerolog ; si degeaba te tratezi tu daca ai mereu relatii sexuale cu persoane care au sifilis, netratate.ti-l transmite din nou.Mergi la medic, te tratezi si tu si barbatul tau ; daca refuza, nu mai accepta sa se apropie de tine...
0
27-01-2013, ora 18:37
ank_808
Nu este medic/terapeut
ank_808
sotul meu nu are nimic si-a repetat de cateva ori analizele si i-a iesit negativ iar eu am urmat tratamentul prescris de medicul dermatolog. de fiecare data.santem impreuna de 6 ani.eu am contactat boala inainte de a ma casatori cu el si repet el nu a avut niciodata boala.medicul la care am fost a zis ca practic e imposibil sa nu aiba, dar el nu are nimic
0
28-01-2013, ora 06:47
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
A facut testul pentru sifilis si a iesit negativ ?
0
28-01-2013, ora 14:20
ank_808
Nu este medic/terapeut
ank_808
da l-a facut de cel putin 5 ori si de fiecare data i-a iesit negativ si chiar si asa medicul dermatolog i-a dat preventiv sa faca cateva doze de moldamin, iar eu am facut 5 zile tratament cu pencilina intravenos si 16 injectii cu moldamin dar tot imi iese pozitiv.este posibil sa fie doar amprenta?multumesc pt raspuns
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: