e posibil ca o persoana infectata acum 15 ani de sifilis sa nu aiba niciun simptom?
Este posibil ca o persoana infectata acum 15 ani (cel putin) de sifilis sa nu prezinte nici un fel de simptome? daca imi puteti detalia cum se poate asta si daca este posibil ce tratament este adecvat
5 comentarii
Am tensiunea maxima 9, 8 si tensiunea minima 5, 8. M-am simtit foarte rau in ultimele 2 zile si ieri am cazut la munca. Nu am mai simtit picioarele si am intarziat mai mult de 5 ore ca sa-mi revin. Va rog sa-mi spuneti daca ametelile si durerile de cap sunt relationate cu tensiunea.
Multumesc mult
Multumesc mult
Este posibil ca o persoana infectata acum 15 ani (cel putin) de sifilis sa nu prezinte nici un fel de simptome? daca imi puteti detalia cum se poate asta si daca este posibil ce tratament este adecvat
Suferi de Hipotensiune arteriala in spatele ei se ascund multe afectiuni cardiace si/sau neurologice.Mergi urgent la medic si bineinteles ca ametelile si durerile de cap(cefalea) sunt asociate acestei afectiuni.Se poate ajunge pana la colaps(TOATE FUNCTIILE VITALE CAD).La varsta ta tensiunea arteriala min.e 70-90 iar max 115-140.Sanatate!
Da este posibil, dar nu ai specificat dc s-a tratat.Simptomele in sifilisul netratat pot aparea de 3 pana la 20 ani si intereseaza aprox. 30% din bolnavii netratati in sifilisul tertiar adica ultima faza a lui.In aceasta ultima faza sunt afectate localizarile neurologice, cardivasculare, cutanate, sau osteoarticulare.Tratamentul este penicilina in sifilisul primar, secundar sau perioada de latenta la mai putin de 1 an de infectie.sau Moldamin.Pt. alergici la Penicilina se folosste Tetraciclina 500mg.de 4/zitimp de 15 zile.Se face analiza de sange specifica anume VDRL sau RBW la 3, 6, 12 lunidupa tratament.Mergi la medic pt. ca duce la moarte, si lasa_pe el sa iti dea tratamentul adecvat pt. ca difera de la om la om.Te afli in faza finala a sifilisului.
Multumesc mult. Maine am ora la medic si am sa-i comentez toate acestea.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 22sexul implica riscuri! Un sfat: nu mai faceti fara prezervativ!
- 7am BTS?
- 5Tratament cu pastile homeopatice - boli cu transmitere sexuala
- 2sifilis
- 10Cum stiu ca am sifilis?
- 6sifilisul se trasmite la copil?
- 10Ce analize? Unde? Va rog raspundeti!
- 7e sifilis?
- 1cum scap de sifilis?
- 2Sunt tratata de sifilis cu rpr cantitativ 1 1?
- 1Sifilis insistent
- 5Posibil TPHA negativ???
- 0sifilis
- 3Curiozitate cu privire la transmiterea bolilor sexuale
- 1Simptome sifilis?
- 2Infectare cu sifilis
- 4Nu inteleg! test depistare a LUES (Sifilis) neconcludent, iar cel de confirmare, negativ
- 3Tratament Sifilis
- 0RPR negativ și TPHA pozitiv
Mai multe informații despre: Sifilisul Bolile cu transmitere sexuala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: