neuro sifilis
Buna ziua,
Am fost tratata acum cativa ani pentru sifilis si s-a negativat. TPHA a ramas fff putin pozitiv, dar oricum mi s-a spus ca sunt sanatoasa. Imi repet testul in fiecare an si iese tot negativ. De vreo 3 luni am ameteli si dureri de cap groazinice. Nu mai pot sa-mi tin echilibrul si am vederea incetosata. Este posibil sa am neurosifilis chiar daca testele de sunge sunt negative? Am avut un RMN, dar nu a iesit nimic anormal.
Multumesc anticipat.
Am fost tratata acum cativa ani pentru sifilis si s-a negativat. TPHA a ramas fff putin pozitiv, dar oricum mi s-a spus ca sunt sanatoasa. Imi repet testul in fiecare an si iese tot negativ. De vreo 3 luni am ameteli si dureri de cap groazinice. Nu mai pot sa-mi tin echilibrul si am vederea incetosata. Este posibil sa am neurosifilis chiar daca testele de sunge sunt negative? Am avut un RMN, dar nu a iesit nimic anormal.
Multumesc anticipat.
2 comentarii
Citiţi prea mult pe net. Pentru bolnavi, Internetul dăunează. Cazuri noi de neurosifilis nu au mai fost în România de mulţi, mulţi ani.
Multumesc mult de raspuns. Totusi simptomele de unde sa fie daca nu mi se gaseste nimic. Ameteli, dureri de cap, degete la picioare si maini umflate, rosii si dureroare, tremur in permanenta.Nu am mai reusit nici sa ma duc la servici de 3 saptamani.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1sifilis
- 2fostul meu prieten m-a sunat spunandu-mi ca ia iesit in analize prezenta sifilisului
- 7am BTS?
- 1sifilis
- 10Am avut candva sifilis.. mai am boala?
- 57sifilis - la cat timp dupa tratarea lui pot avea un copil?
- 7Sifilis secundar - ce pot face?
- 2sifilis- este posibil ca...?
- 6sifilisul se trasmite la copil?
- 5el a fost diagnosticat cu sifilis total AB, si eu - nu
- 4Buba ciudata intre fese, Sifilis?
- 8Interpretare buletin analize Synevo ptr Anti HIV VDRL si TPLA
- 2Sifilis... pot avea contact sexual oral sau vaginal neprotejat? pot transmite boala?
- 1Analize sifilis - sunt sau nu bolnava?
- 0sifilis
- 1analize sange
- 0Rezultate serologie Sifilis
- 1Sifilis rezultat
- 0Gonoreea cu sifilis
- 0Intrebare sifilis
Mai multe informații despre: Sifilisul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: