nedumerire analize sifilis
Buna! In urma cu 6ani am descoperit ca am sifilis, am facut tratamentul impreuna cu sotul, aveam vdrl 1/4 amandoi, am mai repetat analizele de vreo trei ori adica pana la 1 an si a scazut in primele trei luni adica 1/2 ambii aveam. Am cerut sa repet tratamentul dar dna dr a spus sa am rabdare ca dureaza pana se negativeaza, si nici na m-am mai dus sa repet analizele de fapt mi-am mai repetat dar n-am mai fost la dr dupa patru ani iar a crescut 1/4 iar amandoi, nu se pune problema de inselatnici eu nici el mai ales cu problemele astea. Atunci am fost la dr si nu vroia sa-mi faca injectile fara internare asa ca nu mi-a dat doar eritromicina timp de 2 saptamani am luat iar amandoi. Acum m-am hotarat sa merg sa ma internez analize in spital vdrl+, la ovsaptamana dupa mi-a dat reactie titrare vdrl negativ, igM negativ, igG pozitiv si tpha pozitiv.tura asta am primit 8 moldamin nu doar 6. Sotul n-a vrut sa se interneze dar si-a facut analizele, igM negativ, igG negativ, vdrl titru neconcludent si tpha pozitiv. Ce parere aveti el s-a tratat, am intretinul relatii sexuale neprotejate, aveam tot aceasi titru si dintr-o data s-a vindecat. Ce parere aveti de mine ma mai pot vindeca. Nu pricep mai nimic si daca eu nu m-am vindecat cum de el e in regula. Si igG se negativeaza? Dna doctor s-a mirat. Sau poate o fi vreo greseala? Cand o sa merg la testare o sa-si repete si el analizele la alt laborator sa vad cum o sa-i iasa. Nu vrea sa vina cu mine la spital sa ne fi facut in aceasi loc analizele.
7 comentarii
Toate întrebările acestea le veți lamuri cel mai bine cu medicul infectionist, la fel și stadiul bolii pentru fiecare în parte și tratamentul adecvat.
Tpha rămâne pozitiv pe viata, de obicei și anticorpii IgG dar în medicina exista totdeauna și excepții care nu au uneori o explicație.
Multumesc pentru raspuns, am intrebat dar raspunsurile au fost vagi, de fapt cand a vazut fisa reactie titrare vdrl negativ imi zicea ca ii de bine si am intrebat-o aunci de ce in scrisoarea medicala aparea vdrl +, sincer cred ca nu mi-a raspuns am mai intrebat de vreo doua ori daca mai am sau nu vdrl-ul pozitiv si pana la urma mi-a zis ca da. Asa ca am priceput mai mult de o gramada. Am fost intr-un spital foarte bun de data asta mai departe de casa dar sunt o gramada de rezidenti unu iasa altul intra inauntru sunt in permanenta 3, 4 medici asa ca si dialogul ii confuz. Oricum se mira ca sotul are igG negativ, analize facut intr-un laborator nu la spital. Nici eu nu stiu ce sa mai cred. Si ce stadiu ii? Domnisoara care imi imprima analizele o intreba pe dna dr ce scriem la diacnostic, ea spunand ce imi scrie pe prima externare. O alta nedumerire. O sa tampesc la cap, acum astept testarea sa vad ce mai zic, pentru ridicarea analizelor am asteptat de la 8 la 12 ba internari ba mi-au dat alizele si-au adus aminte de card, a cazut sistemul. Pierzi o zi pentru mai nimic
Din toate analizele mi-a iesit h.pylori, steatoza hepatica si la urina leucocite 4-6, putin peste limita. Si fibrom uterin 5, 5 cm, ceva de genul in rest au iesit bune. La fibrom iar puna jumatate de ora am primit verdictul, eu credeam ca sunt gravida, aveam simptome care dupa 6 sapt si ceva nu le-am mai avut de aia am si mers sa repet tratamentul. La ginecologie am mai fost in luna februarie si nu mi-a zis nimic de fibron, care s-a uitat bine la uter findca iar am pierdut o sarcina asa ca nu cred sa nu fi observat daca era ceva. Oricum imi spuneau la ultima investigatie ca e imposibil in 3 lunisa creasca atat.
Trebuie sa gasiti un medic cu care sa puteți comunica mai eficient chiar dacă asta va însemna să mergeți mai departe și eventual în clinica privata la o consultatie?
Multumesc inca odata pentru raspuns! Sper sa fie bine pana la urma.
Mai am o intrebare, se poate confunda o sarcina oprita din evolutie cu un fibrom? Findca mi-a crescut intr-o luna jumate cu simptome de sarcina in schimb acum nu mai creste. Tin sa mentionez ca eram constipata la consult si am si hernie ombilicala de mic copil acum la efort se unfla si fara efort nu ma deranjeaza.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Am sifilis sau alceva
- 1sifilis
- 1sifilis
- 10Am avut candva sifilis.. mai am boala?
- 4este indicat sa faci sex daca partenerul ia tratament pt sifilis?
- 5el a fost diagnosticat cu sifilis total AB, si eu - nu
- 3boala sifilis
- 1sifilis tratat cu moldamin iar rezultatul e marit
- 6diagnosticat in urma cu 8 ani de sifilis, acum ne dorim un copil
- 8Interpretare buletin analize Synevo ptr Anti HIV VDRL si TPLA
- 9insarcinata primul trimestru sotul are sifilis latent si posibil hpv
- 2Ganglioni inflamati dupa tratament sifilis
- 0sifilis
- 0Noduli ramasi inflamati in urma unui sifilis
- 2Depre sifilis
- 4Reinfectare sifilis
- 0Ajutor va rog! contact sexual neprotejat cu partenerul meu, el fiind Hiv nedetectabil
- 2Sifilis
- 1Rezultat analize laborator
- 4VDRL pozitiv pot alapta ?
Mai multe informații despre: Sifilisul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: