Întrebare despre sifilis, mai este contagios ?
Buna ziua tuturor. In Noiembrie am aflat ca am sifilis-vdrl 1:1, fiind in prezent intr-o relație de peste 5 ani cu același partener, el a ieșit negativ in urma testelor. Am urmat o cura de 3 ture a câte 2 doze de moldamin, rezultatele din Martie, de acum, fiind in scădere. Doctora m-a asigurat ca in maximum un an de la ultima injecție cu moldamin adică la sfârșitul lui Decembrie o sa scap definitiv. Urmează sa mi mai fac un rând de teste la 6 luni de la ultima injectare, adică sfârșitul lui Iunie.
Întrebarea mea este, oare mai pot infecta la rândul meu partenerul? Odată ce in 5 ani el nu a luat de la mine ? Oare mai am risc de contaminare a sifilisului către partener ? Va rog mult care sunteți in domeniu și cunoasteți sa ma ajutați cu un răspuns. Chiar am uitat sa întreb doctora.Mulțumesc tuturor !
Întrebarea mea este, oare mai pot infecta la rândul meu partenerul? Odată ce in 5 ani el nu a luat de la mine ? Oare mai am risc de contaminare a sifilisului către partener ? Va rog mult care sunteți in domeniu și cunoasteți sa ma ajutați cu un răspuns. Chiar am uitat sa întreb doctora.Mulțumesc tuturor !
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5despre sifilis
- 6Sifilisul! manifestarea sifilisului
- 1Am sifilis sau alceva
- 2fostul meu prieten m-a sunat spunandu-mi ca ia iesit in analize prezenta sifilisului
- 7am BTS?
- 3nelamurire- SIFILIS?
- 5e posibil ca o persoana infectata acum 15 ani de sifilis sa nu aiba niciun simptom?
- 3Re sifilis
- 4poveste veche-sifilisul
- 4sifilis?
- 8pete rosii pe picioare - sifilis?
- 2e sifilis?
- 1Sifilis insistent
- 0are vreo legatura hpv l-sil cu sifilis?urgent un rasp va rog
- 1analize sange
- 0ROG INTERPRETARE REZULTAT RPR CARBON SI TPLA (NU TPHA)
- 2Infectare cu sifilis
- 0Ajutor va rog! contact sexual neprotejat cu partenerul meu, el fiind Hiv nedetectabil
- 2Sifilis
- 4VDRL pozitiv pot alapta ?
Mai multe informații despre: Sifilisul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: