sifilis... injectii cu moldamin?
3 comentarii

Tratamentul pentru sifilis se face sub supraveghere medicala, prin urmare medicul care te trateaza iti va explica schema de tratament.

buna ziua as vrea sa aflu si eu daca ma pot trata de sifilis...am stat internata in spital 2zile.am facut tratament cu penicilina, si moldamin, si o data pe saptamana moldamin, 3 doze.iar dupa 3 luni trebuie sa repet analizele.primele mele analize au fost VDRL pozitiv+, iar TPHA pozitiv+, valorile de referinta negativ.in cazul in care scad cruciulitele, sunt vindecata?vreau sa mentionez ca in acest timp nu am avut relatii sexuale, si ca am doar un singur partener.va rog mult sa imi raspundeti.multumesc

este posibil ca in analizele mele sa arate ca am sifilis, iar ale partenerului sa nu arate?se poate acest lucru?avand un singur partener eu.am tot citit pe net si ma inspaimanta lucrul asta, ca daca ar crede ca eu sunt de vina si ca de la mine provine boala?dansul nu a apucat sa isi faca analizele ca nu este in tara.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1sifilis
- 1sifilis
- 4sifilis... aceasta boala pe care am tratat-o in urma cu multi ani poate afecta partenera?
- 5e posibil ca o persoana infectata acum 15 ani de sifilis sa nu aiba niciun simptom?
- 4poveste veche-sifilisul
- 4sifilis?
- 7Sifilis secundar - ce pot face?
- 4Sifilis - internare
- 96o fi sifilis?
- 8pete rosii pe picioare - sifilis?
- 4este indicat sa faci sex daca partenerul ia tratament pt sifilis?
- 5Sunt disperat: ce fel de sifilis am?
- 6sifilis ori hiv
- 0sifilis?
- 2Am avut sifilis.
- 4Buba ciudata intre fese, Sifilis?
- 8Interpretare buletin analize Synevo ptr Anti HIV VDRL si TPLA
- 0Gonoreea cu sifilis
- 1Sifilis - penicilina 2 doze in fiecare fesa si inca doua zile de cefort intravenos
- 5Sifilis: pot contamina pe cineva, daca imi face sex oral?
Mai multe informații despre: Sifilisul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: