vreau sa ma conving daca am sifilis
am avut o relatie sexuala neprotejata duminica pe 16 mai iar la 2 zile am inceput sa urinez des de culoare galben rosiatic si sa ma usture tare dupa ce ma urinam.am ajuns la doctor dermatolog unde mi sa dat un antibiotic ofloxacina am facut si testul vdrl la indemnul doctorului dupa 5 zile de la contact care a iesit negativ mentionez ca pastilele am inceput sa le iau in a 4 zi seara iar testul l-am facut vineri dimineata astazi este a11 zi iar pe mine tot mai ma ustura dupa ce urinez e drept urina de o culoare normala zic eu adica spre incolor nu mi-a aparut nici pana azi sancru acela despre care se spune ca apare la sifilisul primarin schimb am dureri de mijlocsi ma ustura de la noada fundului pana in capatul penisului dupa ce urinez si-mi vine sa urinez f des
2 comentarii
De ce banuiesti ca ai putea avea lues? Persoana cu care ai avut acea relatie este diagnosticata cu asa ceva??
nu sunt sigur daca am sifilis am citit simptomele dar nu corespund.ce vroiam eu sa intreb ma ustura peninsu si am pielea rosie ca sa nu fiu nesimtit o sa zic direct in varfu peninsului si vazui o iritatie numai intr-o parte are de aface cu sifilisu? nu am avut contacte sexuale decat cu sotia si sunt casatorit de vreo 11 ani partea cu pielea rosie am mai patito de vreo cateva ori dar mi-a trecut ce ma sperie cel mai mult este iritati din varf o observai astaseara cand am fost la toaleta numai intr-o parte
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Sifilisul! manifestarea sifilisului
- 1seamana cu sifilisul dar nu e sifilis..
- 1sifilis oare?
- 10A descoperit ca are sifilis! Ajutor!
- 2Este posibil ca o persoana infectata acum 15 ani de sifilis sa nu prezinte niciun fel de simptome?
- 3interpretare analize
- 3dupa ce m-am tratat de sifilis, as vrea sa am un copil
- 9insarcinata in 11 saptamani testata cu sifilis pozitiv. AJUTOR!!!
- 5Sunt disperat: ce fel de sifilis am?
- 0sifilis?
- 6sifilis dupa un an si ceva... sfaturi
- 7acum 3 ani am descoperit ca am sifilis
- 2Sunt tratata de sifilis cu rpr cantitativ 1 1?
- 0sifilis
- 4Sifilis?
- 7Posibila contaminare ?
- 2Ganglioni inflamati dupa tratament sifilis
- 3Tratament Sifilis
Mai multe informații despre: Sifilisul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: