sifilis ori hiv
buna ziua am 24 de ani si de cateva luni imi tot apar niste bubite mici rosii pe capul penisului. am facut foarte des testul hiv si imi iese negativ. sunt disperat oare sunt purtator am 3 ani la rand de cand repet testul si iese negatv...am sifilis? din sifilis poti da in hiv ? dupa cat timp ? daca cineva imi va raspunde va voi fi recunoscator
6 comentarii
0
28-07-2009, ora 20:25
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
Consulta un medic urolog pt mai multe detalii. Din punctul meu de vedere Nu ai nici una nici alta...bubitele mici si rosii pot fi simple iritatii sau infectii fungale. Foloseste cateva zile la rand Nidoflor, de doua ori dupa curatarea zonelor afectate si consulta urologul;)
Multa sanatate;)
P.S. In niciun caz nu poti "sa dai" din sifilis in Sida, sunt doua afectiuni TOTAL diferite!
Multa sanatate;)
P.S. In niciun caz nu poti "sa dai" din sifilis in Sida, sunt doua afectiuni TOTAL diferite!
buna.as vrea sa stiu care este perioada de incubatie a sifilisului in organism, mai exact cate zile trebuie sa treaca de la consumarea actului sexual pana se pot face analizele pt depistarea acestuia. multumesc mult si ast raspunsul dumneavoastra
0
29-07-2009, ora 17:17
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
Dupa o perioada de incubatie (dezvoltare) de aproximativ 21 zile pana la aparitia primelor semne si simptome (perioada este intre 19 - 90 zile), sifilisul incepe sa se MANIFESTE!
Diagnosticul este rapid si usor (binecunoscuta reactie RBW).
Numai Bine;)
Diagnosticul este rapid si usor (binecunoscuta reactie RBW).
Numai Bine;)
ma suzati ca va deranjez iar dar daca au trecut numai 20 de zile va fi un rasp bun sau ?
azi am facut testul dar sunt numai 20 de zile
azi am facut testul dar sunt numai 20 de zile
Nu te speria dar nici nu te linisti: testele nu sunt in stare sa gaseasca in sange decat la anumiti oameni cauzele in timp la cei mai multi nu gaseste nimic sau gaseste ceva care omul des nu are.
Este ca la loterie, daca ai noroc sau ghinuion, depinde de caz, ori iti gaseste ceva in sange ori nu.
Eu aveam la 19 amigdalele cat nucile de cocos dar fiindca testele la sange erau NEGATIVE doctorii considerau ca nu aveam nimic. A trebuita sa treaca 4 luni pana am gasit un doctor sa mi le scoata caruia nu i-a trebuit nici o analiza sa-si dea seama daca am amigdalita sau nu caci doctorul acela avea 2 ochi.
La tine trebuie sa fie la fel asa ca nu mai iti pierde timpul cu astfel de teste...
Este ca la loterie, daca ai noroc sau ghinuion, depinde de caz, ori iti gaseste ceva in sange ori nu.
Eu aveam la 19 amigdalele cat nucile de cocos dar fiindca testele la sange erau NEGATIVE doctorii considerau ca nu aveam nimic. A trebuita sa treaca 4 luni pana am gasit un doctor sa mi le scoata caruia nu i-a trebuit nici o analiza sa-si dea seama daca am amigdalita sau nu caci doctorul acela avea 2 ochi.
La tine trebuie sa fie la fel asa ca nu mai iti pierde timpul cu astfel de teste...
buna ziua...am fost depistat cu sifilis.am facut cele 2 injectii de moldamin dupa care am urmat tratamentul de penicilina.dar asta sa intamplat acum 5 -6 luni.nu am fost sa-mi mai fac analizele.este grav?dupa cat timp trebuie sa ma duc la o alta consultatie sau cand sa incep un nou tratament?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8poate fi hiv?
- 2Problema legata de HIV
- 2Este posibil ca o persoana infectata acum 15 ani de sifilis sa nu prezinte niciun fel de simptome?
- 3interpretare analize
- 5micoza sau sifilis?
- 6Medicamente pt herpes genitale, sifilis, candidoze, vitiligo
- 4sifilis ? sau nu... ?
- 3test hiv
- 2hiv prin sex oral
- 13tratament hiv este gratuit?
- 1Sifilis - tratament cu moldamin?
- 9Posibil BTS, oare sa fie HIV?
- 1vdrl pozitiv tpha negativ fara sa fi avut sifilis
- 33Simptomele mele de la un posibil contact HIV.Va rog ajutați-mă!
- 4Nu inteleg! test depistare a LUES (Sifilis) neconcludent, iar cel de confirmare, negativ
- 2HIV sau ipohondru?
- 2Am sifilis?
- 1Acces la tratament in alte tari
- 0Verenologie analize sifilis
- 2Curiozitate masculină despre o relatie cu partener cu Hiv
Mai multe informații despre: Sifilisul infectia cu HIV
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: