Sifilis, injectii moldamin
am fost descoperit anul trecut in august ca am sifilis, abia acum am facut rost de injectiile moldamin, numai ca nu stiu cate sa fac, ma poate ajuta cineva ?
12 comentarii
penicilina G se gaseste in orice farmacie, ce a durat 7 luni? poate ca intre timp boala a avansat mult. cereti parerea dermato-venerologului.
De cand am fost descoperit de anul trecut, am urmat imd tratamentul cu o pastila de doxicilina de 100mg timp de 30 de zile, la trei luni am facut analizele din nou la care a rezultatul a iesit la fel pozitiv, am mers la alt dermatolog unde mia dat acelasi tratament dar in doza dubla adica doua pastile de doxicilina timp de 30 de zile, dar spunandu-mi ca sunt slabe sanse sa treaca si ca trebuie sa fac rost de moldamin, cu 3 injectii este suficient (atunci la vremea aceea). Dupa ce am terminat al doilea tratament nu am mai facut analizele iar de putin timp am facut rost de moldamin...de aceea nu stiu cate sa cumpar acum, probabil boala sa afectat mai mult, iar luna viitoare sa merg in romania pt a incepe sa fac moldaminul. Va multumesc.
Este nevoie de 3 doze de Moldamin administrate in felul urmator: cate 2, 4 mil/ui. intramuscular, doza saptamanala, 3 saptamani la rand.
Sa repetati din nou testele pentru sifilis, pastrand si analizele vechi pentru a compara evolutia.
Prudent ar fi sa faceti teste si pentru alte boli cu trasmitere sexuala, spre exemplu HIV.
Sa repetati din nou testele pentru sifilis, pastrand si analizele vechi pentru a compara evolutia.
Prudent ar fi sa faceti teste si pentru alte boli cu trasmitere sexuala, spre exemplu HIV.
Bună ziua! De unde se poate cumpara Moldamin ? În farmacii nu se mai găsește. Mulțumesc.
Intrebati de produse care contin aceeasi substanta activa: Benzatin BenzilPenicilina.
Buna ziua, va rog ajutati-ma cu un raspuns! Am fost diagnosticata in luna a VII 2018 cu sifilis: vdrl 1/4 si tpha 1/1280 am mers la med.dermatolog, am facut tratament cu doxicilina 30 zile/1 zi, dupa 3 luni :vdrl1/4 si tpha 1/640, dupa alte 3 luni: vdr 1/2 si tpha 1/320.intre timp am cautat in disperare Moldamin pe care l-am gasit in Germania sub denumirea de Tardocilin. Am facut acest tratament tot la indicatia medicului dar acum dupa 3 luni de la terminarea tratam. cu Tardocilin rezultatul : vdrl 1/4 si tpha: 1/1280 valorile de la inceput cand am fost diagnosticata cu aceasta boala.Spuneti-mi va rog ce se intampla?! Mentionez ca partenerul este si a fost negativ de la incepu, nu am avut alt partener.Multumesc!
Buna ziua!
Uneori pot fi si reactii fals pozitive pentru VDRL. Pe de alta parte TPHA poate ramane pozitiv toata viata, ca un semn al trecerii prin boala, "cicatrice serologica":
Se mai poate face un test mai specific pentru confirmare, FTA Abs Ig G si Ig M. Ar fi bine sa faceti si un test HIV.
Uneori pot fi si reactii fals pozitive pentru VDRL. Pe de alta parte TPHA poate ramane pozitiv toata viata, ca un semn al trecerii prin boala, "cicatrice serologica":
Se mai poate face un test mai specific pentru confirmare, FTA Abs Ig G si Ig M. Ar fi bine sa faceti si un test HIV.
Am facut testul Hiv la inceput cand am fost doagnosticata cu lues, a fost negativ.Spuneti-mi va rog, boala mai este la aceasta valoare?
si inca ceva, stiu ca Tpha ramane pozitiv toata viata dar ramane pozitiv la o asa valoare mare? Multumesc tare mult pt raspuns !
Valoarea TPHA nu are importanta in aprecierea evolutiei pentru sifilis, acest lucru se face prin compararea valorilor VDRL.
Pentru a vedea daca este recadere, lipsa de raspuns la tratament sau reactie fals pozitiva ar fi bine sa faceti si analizele mentionate mai sus.
Pentru a vedea daca este recadere, lipsa de raspuns la tratament sau reactie fals pozitiva ar fi bine sa faceti si analizele mentionate mai sus.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6ganglioni inghinali.. o fi toxoplasma, sifilis, virusul hiv?
- 6sifilis - simptome
- 3nelamurire- SIFILIS?
- 2Sifilis
- 3sa nu te angajeze nimeni fiindca ai sifilis
- 3sifilis..analize angajare
- 2analize sifils
- 128care sunt primele semne de sifilis si la ce perioada trebuiesc facute primele analize?
- 10Cum stiu ca am sifilis?
- 4este indicat sa faci sex daca partenerul ia tratament pt sifilis?
- 5daca copilul se naste cu sifilis care sunt sansele ca acesta sa fie tratat?
- 7e sifilis?
- 5el a fost diagnosticat cu sifilis total AB, si eu - nu
- 7acum 3 ani am descoperit ca am sifilis
- 3Ce poate fi? Sifilis sau raceala?
- 0are vreo legatura hpv l-sil cu sifilis?urgent un rasp va rog
- 1Analize sifilis - sunt sau nu bolnava?
- 0sifilis
- 3Interpretare analiza sifilis
- 2Am sifilis?
Mai multe informații despre: Sifilisul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: