Tratament Serlift

Buna ziua. Cei care au luat Serlift (serotonina), ce simptome ati avut in primele zile. Eu in prima zi am avut scaune moi, si de atunci greturi si voma. Precicez ca asta e a treia zi cand iau 0.25mg. Sunt normale aceste simptome la inceput?
2 comentarii

Nu e normal, cereti schimbarea tratamentului ! Sunt zeci de cazuri relativ similare cu al tau, de intoleranta la aceasta substanta !

Buna.
Am incercat tratamentul cu serlift si am simtit anxietate extrema! In plus, a doua noapte nu am putut sa dorm deloc. Cand atipeam, ma trezeam cu un "curent" in tot corpul, inclusiv in cap.
In acelasi timp, si sora mea a urmat tratamentul cu serlift si, inafara de somnolenta, greata dimineata si scaune moi, nu a avut alte efecte mai grave in primele zile. Insa, cand i s-a marit doza la 75mg, sau 50, nu mai stiu exact, a avut insomnie cateva nopti bune. Atunci i s-a micsorat doza si acum e ok.
Am incercat tratamentul cu serlift si am simtit anxietate extrema! In plus, a doua noapte nu am putut sa dorm deloc. Cand atipeam, ma trezeam cu un "curent" in tot corpul, inclusiv in cap.
In acelasi timp, si sora mea a urmat tratamentul cu serlift si, inafara de somnolenta, greata dimineata si scaune moi, nu a avut alte efecte mai grave in primele zile. Insa, cand i s-a marit doza la 75mg, sau 50, nu mai stiu exact, a avut insomnie cateva nopti bune. Atunci i s-a micsorat doza si acum e ok.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Paroxetina
- 8efecte adverse din cauza medicatiei
- 3Despre Rispolept solutie orala 1mg
- 12Seroxat a doua oară
- 11Despre Midora ( Solian)
- 7Olanzapina creste colesterolul ?
- 7Miros de detergenti si tratament pentru anxietate
- 2Sertralina-pentru anxietate
- 1De ce psihiatria nu prea mai face progrese?E o ruleta ruseasca acum.Of-ul meu.
- 1Risperidona sau paliperidona?Rispolept Constă sau Xeplion?
- 6Invega - efecte secundare neplăcute
- 14Durere de cap la diminuare Rispolept si adaugare Abilify
- 2Ce sa iau că sa mă concentrez mai bine?
- 5Vreau pareri despre Venlafaxinum, Alprazolamum si Gabapentinum.
- 1Fevarin și Bromazepam plus Rispolept Consta.
- 0Schema de tratament
- 10Depresie și TOC
Mai multe informații despre: medicamente psihiatrice
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: