Miros de detergenti si tratament pentru anxietate
Buna seara.Sunt pe tratament pentru anxietate de 5 luni (tulburare anxios generalizata).Tratament-1 stimuloton 0, 25 mg dimineata, 1 xanax de 0, 25 mg dimineata si 1 seara inainte de culcare.Recent m am angajat ca si lucrator comercial la un magazin(Side trading, poate il stiti)E un magazin tip depozit.Eu lucrez pe raionul de detergentii(de 1 saptamana), unde aerisirea este slaba si vine doar de la rampa de unde aducem marfa.Lucrez 8h in acel miros puternic.Pe raionul meu sunt detergentii la sticla de plastic, gen lenor, cocolino, etc, in mare parte.
Este periculos sa lucrez intr un asemenea mediu cand sunt pe acest tratament?
Daca stau mai mult de 3 luni pot pati ceva?
Mentionez ca doamna doctor psihiatru la care sunt, este in concediu si nu o pot contacta pana lunia aceasta.
Este periculos sa lucrez intr un asemenea mediu cand sunt pe acest tratament?
Daca stau mai mult de 3 luni pot pati ceva?
Mentionez ca doamna doctor psihiatru la care sunt, este in concediu si nu o pot contacta pana lunia aceasta.
7 comentarii
Buna seara
Puteți lucra liniștit
Problema e la tratament 25 mg stimulotin?simțiți ceva de la el este o doza mică canal nu va meseste ziua ?
Sănătate!
Puteți lucra liniștit
Problema e la tratament 25 mg stimulotin?simțiți ceva de la el este o doza mică canal nu va meseste ziua ?
Sănătate!
Buna seara
Mediul in care lucrati nu are legatura cu tratamentul, insa anxietatea va face sa vedeti pericol peste tot.
Daca este un mediu toxic puteti cere conditii speciale de lucru, masca de respirat etc.
Mediul in care lucrati nu are legatura cu tratamentul, insa anxietatea va face sa vedeti pericol peste tot.
Daca este un mediu toxic puteti cere conditii speciale de lucru, masca de respirat etc.
Bună ziua.
Puteți continua sa lucrați. Mediul unde lucrați nu interacționează cu tratamentul dumneavoastră.
Multa sănătate!
Puteți continua sa lucrați. Mediul unde lucrați nu interacționează cu tratamentul dumneavoastră.
Multa sănătate!
Va multumesc frumos si din suflet pentru feedback, conteaza mult pt mine si m a ajutat.Doresc sa mi mai lamuresc niste lucruri.
Vreau sa ma eliberez de fumat.Fumez de 1 an, aproape.Tratamentul l am inceput in 2 februarie si am fumat in fiecare zi in tot acest timp.10-15 tigarii pe zi.
Este periculos sa ma las brusc??Daca ma las intr o saptamana-gen, luni 9, marti 8 si tot asa pana la 1 este vreo problema??tinand cont ca sunt si pe tratament
In ultima saptamana am fumat 8-9 tigarii pe zi, si slim-uri.Saptamana care vine vreau sa ma eliberez complet, duminica viitoare sa fiu nefumator.
Faptul ca fumez cand sunt pe tratament este periculos??sincer, nu am simtit sa ma afecteze doar sa ma agite uneori.
Va doresc o seara frumoasa si multa sanatate
:)
Vreau sa ma eliberez de fumat.Fumez de 1 an, aproape.Tratamentul l am inceput in 2 februarie si am fumat in fiecare zi in tot acest timp.10-15 tigarii pe zi.
Este periculos sa ma las brusc??Daca ma las intr o saptamana-gen, luni 9, marti 8 si tot asa pana la 1 este vreo problema??tinand cont ca sunt si pe tratament
In ultima saptamana am fumat 8-9 tigarii pe zi, si slim-uri.Saptamana care vine vreau sa ma eliberez complet, duminica viitoare sa fiu nefumator.
Faptul ca fumez cand sunt pe tratament este periculos??sincer, nu am simtit sa ma afecteze doar sa ma agite uneori.
Va doresc o seara frumoasa si multa sanatate
:)
Nu se întâmplă nimic dacă scădeți cantitatea de nicotina in timp.La întreruperea brusca poate apărea sevrajul dat de lipsa nicotinei
Ati gasit acum alta "tema" Este important sa intelegeti ca asta face anxietatea: dupa cum am scris anterior anxietatea se agata de orice, cauta, creeaza fel de fel de scenarii.
Incercati sa mergeti la un psihoterapeut si discutati despre asta altfel tratamentul nu va trata decat simptomele si nu cauzele.
Tratamentul nu are treaba cu fumatul.
Incercati sa mergeti la un psihoterapeut si discutati despre asta altfel tratamentul nu va trata decat simptomele si nu cauzele.
Tratamentul nu are treaba cu fumatul.
Bună seara.
Fumatul nu interacționează cu tratamentul. Puteți sa reduceți țigările treptat.
Multa sănătate!
Fumatul nu interacționează cu tratamentul. Puteți sa reduceți țigările treptat.
Multa sănătate!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 130TONOTIL-N
- 66tulburare afectiva bipolara V (tratament nemedicamentos)
- 3Tratament pentru anxietate necorespunzator sau efecte adverse?!?!
- 3Despre Rispolept solutie orala 1mg
- 5Depakine Chrono 300mg
- 8Lorazepam
- 2Efecte adverse seroxat
- 10Mirzaten
- 1Rispolept Consta sau xeplion?
- 10Anxietate generalizată
- 4O lamurire despre rețete psihiatrice
- 2Orfiril, convulex sau depakine?
- 17Iau SEROXAT 50MG pe zi, gabaran 300mg, anxiar la nevoie, și zolpidem
- 1Poti sa ramai impotent de la rispolept?
- 5Vreau pareri despre Venlafaxinum, Alprazolamum si Gabapentinum.
- 10Schizofrenie
- 2Medicamentele psihiatrice cresc singure glicemia?
- 1Anxietate și atacuri de panică
- 1Incepere tratament disparitie somn :)
Mai multe informații despre: medicamente psihiatrice
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: