Tratament cu Zoloft
Bună ziua! Iau tratament cu Zoloft 50 mg de aproximativ 5 luni. Nu am sesizat efecte adverse la începutul tratamentului, chiar m-am împăcat foarte bine cu medicamentul. Am observat însă de o lună că îmi cade extrem de mult păr și transpir foarte mult noaptea. Sunt niște semne care ar trebui să mă ingrijoreze sau sunt doar efecte adverse ale medicamentului?
5 comentarii
Citeste-i cu atentie prospectul la efecte secundare. Daca efectele secundare te deranjeaza foarte tare vorbeste cu medicul tau sa te treaca pe alt antidepresiv.
Vă mulțumesc pentru răspunsuri! Am citit prospectul înainte de a adresa întrebarea, dar aceste efecte adverse sunt enumerate printre multe altele între cele destul de puțin probabile. Aș dori să cunosc experiența unor persoane care au luat tratament cu Zoloft. În ceea ce privește discutia cu medicul, din păcate medicii nu prea cunosc efectele adverse...
Eu, dar reacțiile adverse-precum și ameliorările( în cazul meu)- nu apar la toate persoanele, depinde de organism.
Sunt cazuri pe forum care au schimbat antidepresivul pentru ca le dadea transpiratii. Nu neaparat Zoloft. Diferite antidepresive.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 24serlift (sertralina) imi da anxietate maxima
- 3Tratament pentru anxietate necorespunzator sau efecte adverse?!?!
- 34Reducere tratament cu antipsihotic
- 6Tratament cu olanzapina si serlift
- 7Astenia de primavara imi cauzeaza un rau puternic!
- 3Seroxat ! Folosește cineva ? Cât de eficient este ?
- 7Olanzapina creste colesterolul ?
- 9Vedere putin incetosata de la tratament cu Rispolept si Abilify?
- 2Cum ar trebui sa iau Escitalopram Actavis?
- 0Gabapentin
- 1Problema cu erectia slaba dupa renuntare Tritico
- 7Eglonyl - are ca efecte secundare oprirea menstruatiei?
- 48Simptome ciudate, Velafaxina de 75
- 13Crestere doza efectin
- 2De 2 ani de zile ma confrunt cu o depresie
- 14Anxietatea si benzodiazepinele
- 2Spitomin in anxietate.
- 7Olanzapina
- 5E mai buna paroxetina decât Prozac-ul pt TOC și anxietate?
Mai multe informații despre: medicamente psihiatrice
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: