Tratament cu Zoloft

12-11-2017
Anca003
Nu este medic/terapeut
Anca003
Bună ziua! Iau tratament cu Zoloft 50 mg de aproximativ 5 luni. Nu am sesizat efecte adverse la începutul tratamentului, chiar m-am împăcat foarte bine cu medicamentul. Am observat însă de o lună că îmi cade extrem de mult păr și transpir foarte mult noaptea. Sunt niște semne care ar trebui să mă ingrijoreze sau sunt doar efecte adverse ale medicamentului?
5 comentarii
0
12-11-2017, ora 15:50
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Citeste-i cu atentie prospectul la efecte secundare. Daca efectele secundare te deranjeaza foarte tare vorbeste cu medicul tau sa te treaca pe alt antidepresiv.
0
13-11-2017, ora 11:47
maar
Nu este medic/terapeut
maar
Bună ziua,
Nu cred că este de la medicament.
0
13-11-2017, ora 21:41
Anca003
Nu este medic/terapeut
Anca003
Vă mulțumesc pentru răspunsuri! Am citit prospectul înainte de a adresa întrebarea, dar aceste efecte adverse sunt enumerate printre multe altele între cele destul de puțin probabile. Aș dori să cunosc experiența unor persoane care au luat tratament cu Zoloft. În ceea ce privește discutia cu medicul, din păcate medicii nu prea cunosc efectele adverse...
0
14-11-2017, ora 19:40
maar
Nu este medic/terapeut
maar
Eu, dar reacțiile adverse-precum și ameliorările( în cazul meu)- nu apar la toate persoanele, depinde de organism.
0
14-11-2017, ora 21:47
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Sunt cazuri pe forum care au schimbat antidepresivul pentru ca le dadea transpiratii. Nu neaparat Zoloft. Diferite antidepresive.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: