Tratament cu Zoloft
Bună ziua! Iau tratament cu Zoloft 50 mg de aproximativ 5 luni. Nu am sesizat efecte adverse la începutul tratamentului, chiar m-am împăcat foarte bine cu medicamentul. Am observat însă de o lună că îmi cade extrem de mult păr și transpir foarte mult noaptea. Sunt niște semne care ar trebui să mă ingrijoreze sau sunt doar efecte adverse ale medicamentului?
5 comentarii
Citeste-i cu atentie prospectul la efecte secundare. Daca efectele secundare te deranjeaza foarte tare vorbeste cu medicul tau sa te treaca pe alt antidepresiv.
Vă mulțumesc pentru răspunsuri! Am citit prospectul înainte de a adresa întrebarea, dar aceste efecte adverse sunt enumerate printre multe altele între cele destul de puțin probabile. Aș dori să cunosc experiența unor persoane care au luat tratament cu Zoloft. În ceea ce privește discutia cu medicul, din păcate medicii nu prea cunosc efectele adverse...
Eu, dar reacțiile adverse-precum și ameliorările( în cazul meu)- nu apar la toate persoanele, depinde de organism.
Sunt cazuri pe forum care au schimbat antidepresivul pentru ca le dadea transpiratii. Nu neaparat Zoloft. Diferite antidepresive.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Tratament cu Fevarin - episod depresiv major
- 6Nu pot dormi de la Stimuloton
- 6Anxietate, atacuri de panica - Schimbarea antidepresivului.
- 4Vreau sa renunţ la escitalopram - cipralex
- 7In cat timp isi fac efectul antidepresivele?
- 3inca putin :) iau jumatate de abilify si jumat escitalopram
- 0Efecte adverse Clopixol (schizofrenie)
- 3Pastile pentru tulburare de panica?!
- 5Tulburare discordanta
- 11Despre Midora ( Solian)
- 0Efectul zyban ului ca antidepresiv! Helppp!
- 2Medicamentele psihotrope îngrașă?
- 10Amitriptilina
- 2Prozac. Anafranil.
- 1Trevicta, invega, xeplion
- 2Maleat de levomepromazina
- 3Concerta si Risperidona
- 1Depresie-viza medicala
- 3Schema tratament: Seroxat, Depakine, Rispolept
Mai multe informații despre: medicamente psihiatrice
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: