Anxietate și atacuri de panică
Buna seara mă prezint mă numesc manuela am 33 de ani sunt mămică am o fetiță de 5 anișori as vrea sa știu dacă și voi luați seroxat(paroxetina) și cum vă simțiți eu am avut primul atac de panica anul trecut nu știam ce să fac credeam că totul sa terminat simțeam frisoane dureri in piept stare de rău amețeală dureri de burta tremurat respirație grea credeam că mor am ajuns la spital și mi sa prescris anxiar după ce am fost la foarte multi doctori și am încercat multe alte Dumnezeu mi-a scos în cale o doctoriță foarte buna care mă pus sa arunc tot ce aveam in gheozdan și mi-a prescris seroxat paroxetina 20mg am încet doza treptat pot sa spun că la început îmi făcea rău nu mă dădeam nici jos din pat iar după 3 săptămâni de seroxat pot sa spun că zburam trecuse toate acele simptome care aveam înainte iar de un an și jumate eu iau același tratament seroxat și anxiar pot sa spun că sunt bine atacurile și anxietatea au dispărut dar mă gândesc oare pot vreo data sa renunț definitiv la pastile...plus că pe mine m-au îngrășat foarte mult am luat în greutate 30 de kg mestruatia nu o mai am la luna fixa in schimb mă simt bine pot sa stau cu fetița mea și să mă bucur cu ea sa pot sa fac ce trebuie zi de zi daca e cineva aici pe forum și vrea răspuns cu mare drag va doresc din suflet multa sănătate
1 comentarii
Buna ziua,
In legatura cu una dintre intrebarile dumneavoastra, daca puteti renunta definitiv la tratament, incercati sa asociati psihoterapia cu terapia medicamentosa si in functie de evolutie se va lua decizia terapeutica potrivita. Cresterea dumneavoastra in greutate este una importanta si este necesar sa cereti parerea medicului psihiatru in vederea schimbarii medicatiei, sa urmati un regim dietetic care poate necesita si activitati complementare.
In legatura cu una dintre intrebarile dumneavoastra, daca puteti renunta definitiv la tratament, incercati sa asociati psihoterapia cu terapia medicamentosa si in functie de evolutie se va lua decizia terapeutica potrivita. Cresterea dumneavoastra in greutate este una importanta si este necesar sa cereti parerea medicului psihiatru in vederea schimbarii medicatiei, sa urmati un regim dietetic care poate necesita si activitati complementare.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12anxietate
- 5atac de panica si anxietate.. cum se poate vindeca?
- 37anxietatea si atacul de panica
- 1oare din cauza stresului sau din cauza tigarilor??motiv d ingrijorare...
- 3Stari de tremur si atacuri de panica.
- 72A luat cineva haloperidol?
- 9Probleme depresie escitalopram
- 2Remeron si cipralex
- 3Sfat - anxietate, depresie sau alta afectiune
- 3Am voie cafea, ceai negru sau verde cu tratament psihiatric?
- 6Aripiprazol, trifluoperazin si vortioxetina
- 3Am uitat sa iau antidepresivul si imi e foarte rau
- 5Nervozitate din cauza antidepresivelor
- 11Constipație cronica de la medicamente - Sunt disperată!
- 29Invega (PALIPERIDONUM) nu se mai compenseaza?
- 6Nu pot dormi - atacuri de panica la intrarea in somn
- 10Paroxetina (Paxetin, Seroxat, Arketis)
- 13Renunțare tratament antipsihotic
Mai multe informații despre: Atacurile de panica Antidepresivele medicamente antidepresive medicamente psihiatrice administrarea antidepresivelor
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: