Sex inainte de menstruație

Buna ziua! Acum 2 zile pe data de 24 Decembrie am facut sex protejat dar si neprotejat pentru ca am ramas fara prezervative... data ultimei menstruații a fost 3 Decembrie, si următoare menstruație trebuie sa imi vin pe 30 Decembrie. Am un ciclu destul de regulat, intre 28-30 de zile. Credeti ca pot sa raman însărcinată? In perioada fertila nu eram, si chiar daca ar fi asa, stiu ca spermatozoizii traiesc cam 5-7 zile, iar la mine daca ar fi sa calculez in 5-7 zile ar trebui sa imi vina menstruația, deci nu ar avea cum.Voi ce ziceti? Multumesc
2 comentarii

În mod normal nu ar trebui să fii însărcinată. Dar uneori mai sunt și excepții. Mai ai puțin până îți vine menstruația, deci nu are sens să stai cu emoții până atunci. Pentru mai multă siguranță, ia un test de sarcină de la farmacie și verifică personal.

Șansele sunt destul de mici.
Daca folosești calendarul menstruatiei si ai ciclul regulat atunci e foarte probabil să-ti folosească. Deci..no stres. Zic eu
Daca folosești calendarul menstruatiei si ai ciclul regulat atunci e foarte probabil să-ti folosească. Deci..no stres. Zic eu

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4poti ramane insarcinata daca esti virgina?
- 2sunt gravida?
- 4insarcinata sau ranita?
- 4pot fi insarcinata chiar daca am menstruatie in mod regulat?
- 4sunt insarcinata daca barbatul ejaculeaza in vagin, in primele zile dupa ciclul menstrual
- 7la aproximativ 13 ore am luat pilula de a doua zi... sunt insarcinata?
- 7fff urgent: pilula luata mai tarziu cu o ora
- 3pot ramane insarcinata? pilula uitata; secretie san
- 8Oare sunt insarcinata sau nu?
- 3oare sunt insarcinata?
- 4Am comis-o
- 3sarcina posibila?
- 1ajutor: am sanse sa fiu insarcinata?
- 0Care sunt sansele unei sarcine cand e inca virgina?
- 3anticonceptionale luate la ore diferite = sarcina?
- 0dereglare menstruala sau posibila sarcina?
- 0insarcinata sau nu?
- 2Probleme in timpul actului sexual cu prezervativul (sanse de sarcina )
- 4o posibila sarcina?
- 2Pot ramane insarcinata daca sunt virgina???
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: