Am facut doua teste de sarcina si au iesit negative.. cand sa mai fac unul?

03-05-2012
florys88
Nu este medic/terapeut
florys88
buna ziua.am 24 ani, o relatie stabila si vreau sa va intreb ceva. ultimul cm l-am avut pe 17 martie, urmand dupa calculele mele sa am in aprilie pe 19. mentionez ca pe in perioada 1-4 aprilie am avut contact neprotejat.sapt trecuta ( 26- 27 aprile ) am facut 2 teste, ambele iesind negative.nu se vede inca la test sarcina? cand pot sa mai fac unul? mss frumos ps: simptome nu prea am, decat faptul k nu mai fumez atat de mult ca inainte.nu prea mai suport fumul de tigara...asttt raspunsss
6 comentarii
0
03-05-2012, ora 13:17
bestyutza79
Nu este medic/terapeut
bestyutza79
1.trebuia sa-ti vina pe 19 martie?ai cm regulat la 33 de zile?inca nu ti-a venit?
2.in mod normal perioada este buna pentru conceperea unui copil, recomandat chiar din 31(ovulatia e in a 14-a zi la majoritatea femeilor)
3.testele de sarinca sunt destul de eaxcte, e greu de crezut ca doua au iesit negative.Pt acuratete se fac la 3 saptamani dupa contactul sexual sau la o saptamana de laintarzierea menstruatiei
4.poti sa mai faci unul, daca e negativ, p[robabil e o dereglare hormonala
0
03-05-2012, ora 13:23
florys88
Nu este medic/terapeut
florys88
da..33 zile. din decembrie tot monitorizez cm.32-33 zile. mi se pare ciudat totusi, 2 teste si nimic... treb sa-mi vina pe 19 aprilie.in martie am avut pe 17. daca ma duc sa fac o eco? se vede?
0
03-05-2012, ora 13:50
bestyutza79
Nu este medic/terapeut
bestyutza79
testele sigur indicau o singura liniuta? a doua nu se vedea absolut deloc?
Daca n-ai incredere in testele de sarcina, exista si teste de sange pentru depistarea sarcinii.
0
04-05-2012, ora 00:56
otilia107
Nu este medic/terapeut
otilia107
Florys da, se vede la ecografie. Mergi la medic daca tot nu a venit.
0
04-05-2012, ora 02:28
florys88
Nu este medic/terapeut
florys88
o singura liniuta din pacate... otilia ms frumos :*
0
07-05-2012, ora 00:05
florys88
Nu este medic/terapeut
florys88
am fact si al 3-lea test...negativ...bebe nu vn acum, se pare ca trebuie sa merg la doctor :(
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
19-11-2024, ora 13:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Ovobank
Ovobank: Lider mondial în ovocite vitrificate
Fără liste de așteptare, cu matching genetic personalizat și certificări internaționale, oferim calitate, rapiditate și soluții unice. Echipa noastră te însoțește la fiecare pas pentru a-ți împlini visul de a întemeia o familie. Viitorul începe aici!
Vezi detalii
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Testul de sarcină care ar putea identifica sarcina gemelară și riscul de avort
  • Testele de sarcină
  • Am rămas însarcinată, deși m-am protejat - unde am greșit (greșeli frecvente ale contracepției)
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  •