posibila sarcina?

Iau de cateva luni jeanine. Seara trecuta am uitat sa iau pastila (din a treia sapamana) si am avut contac sexual. In seara asta am luat 2 tablete(cea uitata si cea care era la rand). Cum trebuie sa procedez in continuare? E posibil sa raman insarcinata?
Multumesc pt. raspus.
Multumesc pt. raspus.
5 comentarii

Buna, am si eu o nelamurire! Iau anticonceptionale Yasmine. Am inceput de curand si as vrea sa stiu daca am avut contact sexual in a 8-a zi de la luarea pastilelor exista posibilitatea de a ramane insarcinata, avand in vedere faptul k nu am folosit alta metoda contraceptiva...?

daca ai inceput sa iei din prima zi de menstruatie ai fost protejata chiar de la prima pastiluta. si chiar daca nu le-ai luat din prima zi de menstr tot ai fost protejata ca deja luasei 7 pastilute.

Bună am făcut dragoste cu iubitul meu înainte de ovulaţie la începutul ne-am protejat dar după ceva timp am făcut-o fara prezervativ el nu și-a dat drumul în mine după am fost la baie și am urinat e posibil sa fiu însărcinata?? După o ora am luat pastila de doua zi. Sunt însărcinata???

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 15mare stres!!!va rog ajutor
- 5Este posibila o sarcina?!
- 6Sunt gravida? va rog ajutati-ma
- 8Pot fi ramas gravida?
- 9sunt sau nu insarcinata?:-S un raspuns urgent!
- 5Este posibila o sarcină?
- 11Posibila sarcina? Ajutor, va rog!
- 11Am facut sex neprotejat!!
- 14ce sanse am sa raman insarcinata cu ligatura de trompe
- 4sunt insarcinata ?
- 1sunt sau nu gravida???
- 8am facut sex neprotejat in a 14-a zi de menstruatie. e posibil sa raman gravida?
- 0puteti sa'mi spuneti daca sunt insarcinata?
- 2exista posibilitatea unei sarcini?
- 0Care sunt sansele de sarcina ?
- 0Posibil sa ramana insarcinata?
- 0Iubita mea e insarcinata?
- 2Sunt insărcinată ?
- 0Risc de sarcina?
- 0Întârziere ciclu, sfatul unui medic va rog!
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: