este posibila o sarcina?

15-06-2011
Lilii
Nu este medic/terapeut
Lilii
buna.. sunt foarte speriata si vreau sa aud parerea cuiva care stie mai multe decat mine.. nu mi-a venit ciclul la timp, mi-a intarziat deja 15 zile si nu stiu de ce.. Am folosit mereu prezervativ cand am facut sex, dar, dupa ce prietenul meu isi stergea penisul dupa o partida isi mai baga un deget la mine in vagin. si nu stiu daca asta are vreo legatura. pot ramane insarcinata din cauza asta? Adica se stergea cu servetele nu cred ca este vreo legatura dar nu stiu de ce alceva nu imi vine ciclul.. Va rog, ajutor.. :( multumesc anticipat.
3 comentarii
0
15-06-2011, ora 02:17
Vasilica16
Nu este medic/terapeut
Vasilica16
Daca ati folosit mereu prezervativ, iar acesta era intact nu ar trebui s afie probleme, DAR daca pe degetele prietenului tau a ramas sperma si el ti le-a introdus in vagin (cum ai spus ca o face)..e posibil(depinde cat le baga si degetele).Poate ca nu e nimic, esti doar stresata si iti poate intarzia ciclul pe fond de stres, dar pt. siguranta poti sa-ti faci un test de sarcina.Sanatate multa si bafta.Atentie pe viitor.
0
15-06-2011, ora 12:43
nekunoskuta
Nu este medic/terapeut
nekunoskuta
Cauze pentru intarzierea menstruatie pot fi multe. Sarcina o poti elimina facand un test de sarcina, dupa 15 zile de cand iti intarzie ar trebui sa fie destul de concludent, insa apoi ar trebui sa consulti un medic pentru a elimina si alte cauze.
0
15-06-2011, ora 15:51
Lilii
Nu este medic/terapeut
Lilii
multumesc foarte mult pentru ajutor ! Am o menstruatie neregulata iar luna trecuta mi-a inttarziat 19 zile. Am fost atenta si nu l-am mai lasat sa faca asta dar dupa ce am realizat ca poate e posibil sa se intample ceva, desii daca s-a sters cu servetele nu ar trebuii sa ramana. nu e o problema ca imi intarzie atat menstruatia? acum a aparut insa foarte putin. Am avut absorbant subtire pentru zi si a curs sange rosu spre maroniu... dar de 2 luni imi tot intarzie, nu e vreo problema? Multumesc inca o daca pentru ajutor, m-ati mai calmat. :) pup
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  •