exista riscul sa ramana insarcinata?
am avut contact sexula cu o tipa (fara prezervativ).da nu m-am terminat in ea, ia dupa aproximativ o ora m-am culcat iar cu ea, din nou fara prezervativ si fara sa fac un dush.exista riscul sa ramana insarcinata?
5 comentarii
Există un risc de aproximativ 36 % faţă de un raport sexual care s-ar fi încheiat cu ejaculare internă.
Deci, 36 % nu reprezintă riscul de a rămâne gravidă, ci "eficienţa" emisiei unui număr suficient de spermatozoizi în comparaţie cu un act sexual normal (neîntrerupt).
Deci, 36 % nu reprezintă riscul de a rămâne gravidă, ci "eficienţa" emisiei unui număr suficient de spermatozoizi în comparaţie cu un act sexual normal (neîntrerupt).
scorpio sunt curioasa ce s-a intamplat...a ramas sau nu gravida?? ceva de genu mi s-a intamplat mie doar ca nu s-a mai intamplat si a doua oara..
nu nu a ramas.am mai vb q un tip.care a facut si el aceeas...gresala...si nu a ramas tipa...si dak sa culcat doar o data q u si nu sa terminat in tine.nu ai de ce sa iti faci griji:P bafta;)
pff..merc mult pt raspuns..eram foarte nelinistita chiar daca el ma asigura ca nu e nici o problema...10x;)
ba sa-ti faci griji.in timpul actului sexual se pot elimina spermatozoizi chiar si in lipsa ejacularii.o sarcina e un lucru serios, iar un avort o trauma imensa.nu va mai jucati daca nu puteti accepta consecintele
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 24postinor 2?
- 2pot ramane insarcinata daca dupa trei zile de cand am inceput sa iau logest nu m-am protejat?
- 3oare pot ramane insarcinata? mi-e frica sa fac testul!
- 5un ginecolog m-a speriat.va rog sa va spuneti parerile!!!
- 5posibilitate de sarcina? opinia unui medic?
- 4insarcinata?
- 3exista riscul sa fiu insarcinata?
- 1sunt insarcinata?
- 7Un raspuns cat mai urgent va rog: e insarcinata?
- 1insarcinata chiar daca iau anticonceptionale?
- 6Sunt insarcinata?!
- 1Nu mai stiu sunt insarcinata sau nu?
- 0sarcina se poate sa fie fara penetrare
- 0pastila uitata, pot fi insarcinata?
- 4sunt insarcinata?
- 0sint insarcinata? URGENT? trebuie sa stiu nu vreau sa tin sarcina
- 14Posibila sarcina?
- 4Posibila sarcina va rog raspundeti
- 4pete de sange dupa terminarea ciclului
- 1Sunt insarcinata?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: