ne-am jucat in perioada mea fertila, ce riscuri sunt?:(
el s-a atins de penis si avea lichid preejaculator pe degete si apoi mi-a bagat degetu in vagin, pot fi insarcinata? dupa calculu meu eram fertila (nu a ejaculat nici nu m-a penetrat) sunt foarte stresata
3 comentarii
daca esti stressata, nu vei rezolva nimic, decat sa intarzii aparitia ciclului menstrual. iar acum sa o luam cu inceputul:
1. nu cred ca ar fi riscuri prea mari sa ramai insarcinata
2. ar trebui sa nu mai jucati astfel de jocuri periculoase pt aman2
3. folositi metode anticonceptionale, care sa va dea siguranta ca nu veti avea vreun bebe nedorit
v-am pupacit
1. nu cred ca ar fi riscuri prea mari sa ramai insarcinata
2. ar trebui sa nu mai jucati astfel de jocuri periculoase pt aman2
3. folositi metode anticonceptionale, care sa va dea siguranta ca nu veti avea vreun bebe nedorit
v-am pupacit
sincer, oamenii stresati toata ziua reusesc doua lucruri:
1. nu se vor bucura absolut niciodata de actul sexual: mereu va exista un stress in cale: ba ca s-a atins cu mana, ba ca daca atunci cand a pus prezervativul nu stiu ce s-ar fi putut intampla, ba ca e nu stiu ce zi, ba ca ce se intampla daca a luat pastilele cu 5 minute mai tarziu, sau halucinatii ca e scaun moale, sau o durere de burta, o balonare- aoleu daca sunt gravida? nu va exista niciodata un moment in care sa se bucure suta la suta de momentul respectiv: deci serios, citit un pic despre anatomie, contraceptie ca sa nu se mai stea cu stressul si acceptarea faptului ca in afara de scosul ovarelor si abstinenta nu exista metoda 100% sigura. Deci fiecare act sexual implica un risc pe care ti-l asumi constient- minim! cate femei ai auzit ca au ramas gravide din cine stie ce prostie- ca s-a atins cu un deget, ca nu stiu ce alta aberatie? NIMENI!!! deci paranoia nu o sa te ajute absolut niciodata. mai bine nu mai faci sex decat sa stresezi sotul, prietenul, iubitul, tot timpul si pe tine insati... in loc sa te bucuri de momentele astea si sa te relaxi in acest act, nu castigi decat fire de par albe in plus
2. acelasi lucru ca unu pentru subliniere
1. nu se vor bucura absolut niciodata de actul sexual: mereu va exista un stress in cale: ba ca s-a atins cu mana, ba ca daca atunci cand a pus prezervativul nu stiu ce s-ar fi putut intampla, ba ca e nu stiu ce zi, ba ca ce se intampla daca a luat pastilele cu 5 minute mai tarziu, sau halucinatii ca e scaun moale, sau o durere de burta, o balonare- aoleu daca sunt gravida? nu va exista niciodata un moment in care sa se bucure suta la suta de momentul respectiv: deci serios, citit un pic despre anatomie, contraceptie ca sa nu se mai stea cu stressul si acceptarea faptului ca in afara de scosul ovarelor si abstinenta nu exista metoda 100% sigura. Deci fiecare act sexual implica un risc pe care ti-l asumi constient- minim! cate femei ai auzit ca au ramas gravide din cine stie ce prostie- ca s-a atins cu un deget, ca nu stiu ce alta aberatie? NIMENI!!! deci paranoia nu o sa te ajute absolut niciodata. mai bine nu mai faci sex decat sa stresezi sotul, prietenul, iubitul, tot timpul si pe tine insati... in loc sa te bucuri de momentele astea si sa te relaxi in acest act, nu castigi decat fire de par albe in plus
2. acelasi lucru ca unu pentru subliniere
ah inceputurile. oare nu toate am fost asa pe vremuri? ma rog presupun ca intr un fel stai in stress la 15 ani daca iti incepi viata sexuala cand nu stii nimic despre nimic, altfel la o varsta deja matura... minim 18
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2sunt insarcinata? foarte ingrijorata:(
- 13Triregol si sarcina
- 3credeti ca pot fii insarcinata si cand pot sa imi fac un test de sarcina?
- 2Poate fi vorba de sarcina?
- 6Mi-a intarziat aproape 3 saptamani. Sarcina sau altceva?
- 8urgent! :-s pot ramane insarcinata??
- 4se poate sa fiu insarcinata?
- 3am ramas insarcinata?
- 9sunt gravida?
- 4as putea fi insarcinata?
- 11oare sunt insarcinata?
- 1Teama de sarcina
- 1Sunt insarcinata?Sfatul unui medic, va rog!
- 0sunt gravida?
- 0Sunt gravida?ðŸ˜
- 0Sunt insarcinata?
- 3E posibil sa fiu insarcinata?
- 2Sunt însărcinată?
- 6Va rog! Se poate sa fi ramas insarcinata sau nu?
- 1Bună ziua, am o nelămurire legat de o posibila sarcina
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: