Pauza anticonceptionale - sansa sa raman gravida?
![sabinasabina](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Buna ziua,
As avea si eu nevoie de mai multe pareri. Iau anticonceptionale Logest de mai bine de un an de zile, avand si in trecut alti ani de luat anticonceptionale. Ideea este ca a trecut mai mult de un an si jumatate de cand am facut ultima pauza si stiu ca si atunci cand am luat-o, menstruatia a intarziat cateva zile.
Am luat o luna pauza de la anticonceptionale, pentru ca simteam ca este cazul. In aceasta luna nu am avut niciun fel de contact sexual, iar in ultima luna de administrare (inainte de pauza) am avut contact cu 2 saptamani inainte sa imi vina menstruatia. Menstruatia a venit luna trecuta in mod normal, apoi a inceput pauza.
Exista totusi vreo sansa sa raman gravida? Pastilele le-am luat corect, aprox la aceeasi ora.
Menstruatia mi-a intarziat deocamdata 3 zile. Poate ma panichez degeaba...
Va multumesc!
As avea si eu nevoie de mai multe pareri. Iau anticonceptionale Logest de mai bine de un an de zile, avand si in trecut alti ani de luat anticonceptionale. Ideea este ca a trecut mai mult de un an si jumatate de cand am facut ultima pauza si stiu ca si atunci cand am luat-o, menstruatia a intarziat cateva zile.
Am luat o luna pauza de la anticonceptionale, pentru ca simteam ca este cazul. In aceasta luna nu am avut niciun fel de contact sexual, iar in ultima luna de administrare (inainte de pauza) am avut contact cu 2 saptamani inainte sa imi vina menstruatia. Menstruatia a venit luna trecuta in mod normal, apoi a inceput pauza.
Exista totusi vreo sansa sa raman gravida? Pastilele le-am luat corect, aprox la aceeasi ora.
Menstruatia mi-a intarziat deocamdata 3 zile. Poate ma panichez degeaba...
Va multumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2sunt sau nu gravida??
- 2dupa cat timp trebuie facuta pauza la anticonceptionale?
- 3pot ramane insarcinata?
- 4sunt gravida?
- 2Exista oare riscul sa fiu insarcinata?
- 4care este probabilitatea sa fiu insarcinata? va rog!
- 6Mi-a intarziat aproape 3 saptamani. Sarcina sau altceva?
- 6sarcina cu anticonceptionale?:(((
- 3gravida? va rog din suflet sa ma ajute cineva
- 0sunt insarcinata?
- 2As putea fi insarcinata?
- 3posibil sarcina?
- 8sunt posibilitati sa fiu insarcinata ?
- 12posibil sarcina?
- 1Sunt insarcinata?
- 0posibila sarcina?
- 14Poate fi sarcina?sau imi fac griji degeaba?
- 1Am ramas insarcinata daca?
- 2sunt insarcinata?
- 2Posibila sarcina?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? pauza la anticonceptionale
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: