Pauza anticonceptionale - sansa sa raman gravida?
Buna ziua,
As avea si eu nevoie de mai multe pareri. Iau anticonceptionale Logest de mai bine de un an de zile, avand si in trecut alti ani de luat anticonceptionale. Ideea este ca a trecut mai mult de un an si jumatate de cand am facut ultima pauza si stiu ca si atunci cand am luat-o, menstruatia a intarziat cateva zile.
Am luat o luna pauza de la anticonceptionale, pentru ca simteam ca este cazul. In aceasta luna nu am avut niciun fel de contact sexual, iar in ultima luna de administrare (inainte de pauza) am avut contact cu 2 saptamani inainte sa imi vina menstruatia. Menstruatia a venit luna trecuta in mod normal, apoi a inceput pauza.
Exista totusi vreo sansa sa raman gravida? Pastilele le-am luat corect, aprox la aceeasi ora.
Menstruatia mi-a intarziat deocamdata 3 zile. Poate ma panichez degeaba...
Va multumesc!
As avea si eu nevoie de mai multe pareri. Iau anticonceptionale Logest de mai bine de un an de zile, avand si in trecut alti ani de luat anticonceptionale. Ideea este ca a trecut mai mult de un an si jumatate de cand am facut ultima pauza si stiu ca si atunci cand am luat-o, menstruatia a intarziat cateva zile.
Am luat o luna pauza de la anticonceptionale, pentru ca simteam ca este cazul. In aceasta luna nu am avut niciun fel de contact sexual, iar in ultima luna de administrare (inainte de pauza) am avut contact cu 2 saptamani inainte sa imi vina menstruatia. Menstruatia a venit luna trecuta in mod normal, apoi a inceput pauza.
Exista totusi vreo sansa sa raman gravida? Pastilele le-am luat corect, aprox la aceeasi ora.
Menstruatia mi-a intarziat deocamdata 3 zile. Poate ma panichez degeaba...
Va multumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 59pot sa fiu insarcinata?
- 4cu vreo 5 zile inainte sa imi vina menstruatia am avut primul contact sexual... sunt gravida?
- 12Urmatoarea menstra intarzie 20 zile
- 4intarziere menstr.dupa pauza pilule=dereglare sau sarcina ?
- 5sex in timpul menstruatiei.. sunt insarcinata?
- 3sex in timpul menstruatiei = sarcina?
- 5Postinor, menstruatie dereglata = sarcina?
- 15sunt gravida ?
- 6sex neprotejat, menstruatie a doua zi... e vreun risc de sarcina?
- 3Am terminat blisterul yasmin si nu imi vine ciclul. Sunt insarcinata ?
- 16Raspuns de la un medic urgent va rog!
- 4Sarcina sau nu?
- 2Sarcina? Am nevoie urgent de un raspuns
- 5Sarcina??
- 0Anticonceptionale
- 2Sex oral
- 1Se poate să fiu însărcinată dacă mi-a venit menstruaţia la 18-19 zile după contactul sexual?
- 2Ce se intampla?
- 0Există posibilitatea unei sarcini?
- 2S-ar putea sa fiu insarcinata?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? pauza la anticonceptionale
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: