menstruatie intarziata.. pot fi insarcinata?
Buna ziua va rog mult ajutatima ma aflu in strainatate.am probleme cu ciclu mestrual din luna august au inceput sa imi intarzie foarte mult in luna august mia venit pe data de 16 in luna septembrie nu mia venit in octombrie mia venit pe data de 9 si pana acum in noiembrie 20 nu mio veni mentin sa zic ca am un ciclu neregulat dar de 2 ani imi venea cam regulat intarzia maxim 5 zile dar acum nu stiu ce se intampla miam facut analizele de sange si urina miau gasit doar bacteri am urmat un tratament de 6 zile cu ovule si 2bustine pt bacteri mentionez sa zic ca in ultimele luni mia venit o alergie orticaria pt care am urmar cam 15zile cortizon dar a trecut o luna de cad nu mai iau medicamente dar nu stiu de ce nu imi vine ciclu mestral nu am sintome de nici un fel miam facut un test de sarcina si mia iesit negativ ii posibil sa fiu insarcinata viata mea sexuala este activa
2 comentarii
am uita sa spun ca am suntome de genu ca merg mai des in baie si in timu zilei sunt si balonata dureri de spate va rog mult daca vi sa intamplat asa ceva radpundeti sunt disperata
Buna ziua,
Este necesara vizita la un medic ginecolog pentru investigatii mai amanuntite, este posibil sa fie vorba de anumite infectii.
De asemenea este necesar sa stiti ca orice contact sexual neprotejat poate avea ca efect o sarcina nedorita.
O zi placuta!
Este necesara vizita la un medic ginecolog pentru investigatii mai amanuntite, este posibil sa fie vorba de anumite infectii.
De asemenea este necesar sa stiti ca orice contact sexual neprotejat poate avea ca efect o sarcina nedorita.
O zi placuta!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7intarzierea ciclului
- 5Sanse de sarcina nedorita?!
- 3exista sanse sa fiu insarcinata?
- 6poate fi vorba de sarcina?
- 2Se poate ramane insarcinata?
- 11Exista posibilitatea sa fiu ?
- 5desi mi-a venit menstruatia prezint dureri abdominale, de cap, ameteala, stari de voma
- 5oare pot ramane insarcinata?
- 13oare sunt insarcinata? urgentt!!!
- 0insarcinata in timp ce iau AC?
- 1posibil sa raman insarcinata?
- 9Sunt gravida?
- 0sunt insarcinata ?
- 1Intarziere menstruatie
- 2Sarcina? Am nevoie urgent de un raspuns
- 4nu-mi vine menstruatia
- 2Posibila sarcina?
- 1Insarcinata sau simptome premenstruale?
- 2Sex oral
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual sunt insarcinata?